CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 1. desember 2008

Snøjakt

Idag dro vi ut på jakt etter en snøfreser. Hvorfor det? Jo, fordi det kan hende at et hvitt, vått og kaldt teppe av frosset vann atter engang vil gjeste vårt kjære hjem, og den dagen skal jeg være forberedt!! Nytter ikke å brøyte litt utpå dagen her nei. Plassen må være ferdigbrøytet før nattevakta er over slik at de kommer seg hjem om morgenen. Ergo: Kommer det mye snø om kvelden/natta så må en opp såpass tidlig at det er brøytet greit før kl 0730. Brrr. Det hørtes tidlig og kaldt ut. Så derfor ønsker jeg ikke å måtte stå med spade eller snøskuffe på en 350m2 stor gårdsplass og 70 meter lang gårdsvei. Hva ble så løsningen? Jo, en snøfres. Nemlig denne!

Etter en god del research på nett og en del anbefalinger fra fjern og nær så havnet vi på Toro. Antar at den både kan lage supper og hive unna snø, men det får vi vel se etterhvert. Nå har vi i alle fall en tass som helt klart ikke lar seg stoppe av et lite eller stort snøfall. Så får vi da håpe at det etterhvert kommer litt snø sånn at en kan rettferdiggjøre kjøpet ;-)

Nok om snø. Det har jo ikke snødd på en stund, så det temaet kan en komme tilbake til senere. Men hva med jentene? Savannah var med på snøfreserhandel i dag, men det virket merkelig nok som om hun ikke hadde noe spesielt til overs for disse røde monstrene med lang hals. Hun reiser seg fortsatt opp overalt og forflytter seg langs ting, men går ikke selv enda. Hun spiser nå helst brødskive med leverpostei og nekter ofte plent å spise grøt... Det er vel egentlig positivt, så får vi håpe at risgrøt og rømmegrøt ikke faller inn under "vil-ikke-spise-grøt"-fanen...

Hedda har hatt en super dag sammen med Bente (BPA). De koser seg veldig godt sammen og Hedda er i fyr og flamme når hun ser at Bente kommer. Og jammen satte de ikke ny pers mtp spising i dag også. Når vi som foreldre sliter med å få henne til å spise så kommer Bente inn som en slags "Supergirl" og knuser alle tidligere rekorder... Er noe spesielt med å få mat fra noen annen enn foreldrene virker det som. Ja, ja. Det er greit det. Hvem som gjør hva er jo egentlig ikke så vesentlig.

Nå setter vi oss snart og venter på snøen som vi skal fjerne :-) :-)

0 kommentarer:

baby growth
babies