CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 31. desember 2008

Siste dag i 2008!

Da har siste dagen og siste rest av 2008 ankommet. Innen ett døgn er vi i 2009!! Det er vel egentlig på sin plass å mimre over året som har gått nå. Gi nyttårsforsetter osv. Men er ikke sikker på at det blir så mye av det nå. Har nettopp avsluttet en spillrunde med Ticket to Ride Europe, og ser luftspeiling av senga for øynene nå. Hadde en kjempefin kveld hos Heddas faddere i går kveld og spilte oss så langt inn i natta da at Savannah ble helt forvirret i søvnmønsteret. Våknet ikke før kl halv ti på formiddagen! Må vel forsøke å få både voksne og barn inn i vanlig søvnrytme igjen, men først kan en vel nyte disse jule- og nyttårsdagene!!

Jentene er forstatt i fin form. Savannah er fremdeles ganske snufsete og slimete på natta, men ikke så verst på dagen. Hedda er i full vigør på dagtid og trekker nå føttene oppunder seg nesten hele tiden. Svært nære på at hun krabber ser det ut til! Savannah på sin side dropper det der med krabbing siden hun kommer seg raskt frem allikevel. Hun har derimot satt fokus på tenner, så nå har hun fått fire stk i overmunnen. Altså totalt 6 tenner!! Og har lært seg å skjære tenner...........

Årets siste kveld skal feires sammen med flere andre, og vi blir vel totalt 18 stk samlet her. Blir kjempetrivelig! Så nå gleder vi oss til å forberede kalkun, sjokolade, brus, chips, fyrverkeri, og frokost til dagen etterpå! Hurra!! :-) :-) Hva er vel bedre enn å feire inngangen til et nytt år sammen med gode venner?!!!

Året får vi oppsummere senere, men for nå så vil vi bare ønske alle våre blogglesere et

Riktig Godt Nytt År!!!
Kanskje kommer det et og annet innlegg i det nye året også :-) Takk til alle som har fulgt oss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

skjære tenner ja, det gjør ettåringen vår på nøysom oxo. Og det har han gjort siden han fikk tann nr 3(hadde 2 oppe fra før, og fikk 1 nede i siste halvdel av november.

Vil ønske dere et velsignet nytt år og håper at 2009 vil bringe mange gleder, framskritt og morro.

Ha en fortsatt fin dag!!!

Anonym sa...

Godt nyttår :)

Anonym sa...

Godt nytt år til dere også. Vi kan få se fram til et nytt nådeår fra vår Gud og frelser.Hva som enn måtte skje i dette nye året er det nådens Gud som har all makt, også i våre liv.
Takk for at vi har fått følge med på utviklingen hos disse to flotte jentene deres. Gud velsigne dere. Turid

baby growth
babies