CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 29. mars 2009

2+30

Kom hjem fra møte nå, og Savannah hadde sovnet som en stein i bilen. Kanskje ikke så rart siden hun nektet å sove formiddagslur idag, og jammen nektet hun ettermiddagsluren også. Har altså da vært våken siden 0545 idag. Ikke rart jenta var trøtt. Men så innmari trøtt som hun var! Kunne gjøre nesten hva vi ville med henne uten noen reaksjon. Og som en ser her så ser Hedda nesten litt bekymret ut for søsteren :-)


Ble litt bedre når Hedda fikk opp på stellebordet for å sjekke status. Som den gode livredder hun er så måtte hun jo forsøke å få søsteren i stabilt sideleie. Ble litt vanskelig det så hun fikk vel egentlig ligge sånn som hun lå i utgangspunktet.


"Er det 15 kompresjoner +2 innblåsninger mamma? Eller... Nei! 2 + 30 var det! Bare ta det med ro Savannah! Jeg skal hoppe opp og ned på deg her!!" En ivrig livredder i tjenesten på en sovende og intetanende søster som puster helt greit på egen hånd, og som sikkert drømmer om en svært spesiell massasje.


Enden på visa ble at en sovende Savannah fikk på seg nattdrakten og fortsatte sovende rett i seng. Forhåpentligvis helt til i morgen tidlig :-)

0 kommentarer:

baby growth
babies