CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 10. mars 2009

NAV

Denne dagen har Eldbjørg sittet på kjøkkenet og skrevet klagebrev til NAV, og jeg har sittet på kontoret og skrevet et annet klagebrev til NAV. Så har vi møttes på midten når frustrasjonen har bredt seg dypt nok gjennom ryggen og skuldrene. Kan ikke akkurat begynne å utbrodere situasjonen mer enn det, for et så langt innlegg vil aldri noen orke å lese. Men at vi er dypt og inderlig uenig og irritert over NAV - ja, det er hevet over enhver tvil!! Her skrives det nå utallige klagebrev på opptil 7 sider pr stk, og forhåpentligvis så er det da noen ett eller annet sted i dette svært så vanskelige systemet som orker å lese dette. Huff, nei. Nå kan jeg ikke skrive mer om NAV. Kjenner jeg blir rød i toppen, irritert og får hodepine bare jeg tenker mer på de nå.

Over til noe hyggelig istedet! Utenfor kjøkkenvinduet vårt så spaserte jo fru rein forbi for noen dager siden. I dag var det familien elg som var ute på tur. Tre elger kom spaserende over åkeren og togskinnene, i motsatt retning av fru rein. Hyggelig med litt besøk fra naturen midt på lyse dagen! Her er det bare to elger da, for den tredje var så langt til høyre at den ikke ble med :-)


Og formen til jentene? Jo takk, mye bedre!! Her er de i full sving med klossebygging på gulvet.


Hedda har klart seg uten ekstra oksygen i dag. Kjempebra! Litt behov om natta, men ikke mye. Spiser litt mer mat også nå, så nå er hun også virkelig på bedringens vei!

1 kommentarer:

Anonym sa...

NAV? -Hyssjt...-du sa ordet!

baby growth
babies