CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 8. mars 2009

Bedre! Oppe og går!

Stor bedring idag! Ja, Savannah var så i form at hun slo at ei fiskeskrøne foran farmor og farfar som var på besøk: "Dein va SÅÅÅ diger asså!! Heilt saint!!"


Hedda ville vise frem noen av sine nyervervede kunster, og gå med gåvogn er en av de. Spesielt moro er det når hun får ta med passasjerer. Ser ut til at Savannah er litt skeptisk til å sitte på med slike ferskinger som ikke har hatt lappen i så mange dagene enda... "Går dette bra mon tro?..."


Men joda, det gikk veldig bra. Flere runder frem og tilbake på stua ble det. I si'skjørt er stilen upåklagelig :-)


Men rollene ble byttet om etter noen runder, og den som ler sist, ler best tenker Savannah og setter opp et voldsomt tempo. Hedda føler seg litt urolig og finner det best å holde seg godt fast...


Og at tempoet øker er lett og se når fotografen nesten ikke rekker å ta bilder, og bildene fylles med antydninger til fartsstriper!


Det har vært en flott avslutning på uka. Hedda har hatt flere pauser fra oksygenet og det lover jo godt for neste uke. Satser på å bli helt frisk til neste helg! Supert!!

Ei god arbeidsuke til dere alle som skal på jobb når morgendagen kommer, og ei hærli' uke for alle dere som er hjemme med småbarn!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå mange fine bilder av jentene. tydelig at di er bedre ja! Supert!!! Vi har dere stadig i tankene; og vi er blitt veldig gla i dem(dere), selv om vi nesten bare kjenner dere gjennom bloggen her. Håper vi får kjangsen til å bli bedre kjent med dere oppigjennom åra.

Anonym sa...

Hei igjen!
Så kjekt å se at det er liv i leiren. Festlige jenter, med mange kostelige ansiktsuttrykk!!
Vil ønske dere ei god uke håper det er over med sykdom for denne gangen. Virkelig kjekt å se. Turid

Anonym sa...

Så mange fine og artige bilda av "smånuskan".De liker seg tydeligvis når de får kjør med bil`n sin.Og så bra at de snart er frisk igjen. Klem fra Ruth

baby growth
babies