CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 20. mars 2009

Jentene er vel nå i alderen hvor en kan og bør lære de noen små triks. Nyttige for resten av livet. Så her presenterer Savannah trikset: "Hvor er håret ditt Savannah?"


"Size doesn't matter", men det har ikke Savannah skjønt enda. For her iverksetter hun trikset "Hvor stor er du Savannah?" Og hendene kommer nærmere taket for hver dag som går :-)

Jentuten leker nå bedre og bedre sammen for hver dag. Har blitt svært utspekulerte og forstår helt klart hva som er lov og hva som ikke er tillatt. Tipp 1 gang hva som er morsomst... Men lekekassen er heldigvis fortsatt litt interessant, og den endevendes noen ganger i løpet av dagen. Da vet vi i alle fall hvor de er :-)


Interesseområde for Savannah: Leke med små runde leker som lager lyd, si nye ord, leke med den leken som Hedda leker med akkurat nå, samt gjøre ting hun ikke har lov til på et sted som foreldrene ikke ser for deretter å legge skylden på Hedda...

Interesseområde for Hedda: Gå med gåvogn, leke med leker til Savannah stjeler de, finne ut om foreldrene virkelig mener det når de sier "Nei", "Au", "Ikke lov", samt å utføre avanserte merkelige ansiktsøvelser med tungeposisjoner som vanlige folk ikke klarer å tenke engang.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Dere har noen skjønne jenter! Artig å få se hvordan de vokser og utvikler seg:)
Klem fra Hanna

baby growth
babies