CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 26. mars 2009

Bilstolbytte

Jentene har blitt lange. På helsestasjonen i dag så ble de målt til 70,5cm (Hedda) og 72,5cm (Savannah). Så selv om antall gram ikke skulle tilsi et bilstolbytte, så begynner lengden å si ifra. Vi lette litt for å finne en bilstol som hadde bra støtte for Hedda, men tilslutt kom vi frem til et par fine stoler. Valget falt på Akta Graco Cosmic Comfort. Det er så sin sak for de som kun har en barnestol, for da kan den plasseres bak passasjersetet. Ikke at passasjeren ikke trenger benplass, men det er vel litt viktigere at føreren har plass til beina. Heldigvis var ikke disse bilstolene så ekstremt plasskrevende så vi fikk inn to av de i baksetet. Så nå sitter begge to i nye stoler og det ser ut til at de trives med det.

Ja, nevnte at vi var på helsestasjonen i dag. Jentene skulle få MMR-vaksina (meslinger, kusma og røde hunder) og det var greit å få registrert vekt og lengde på helsestasjonen sin vekt og lengdemåler også. Er jo ikke så mye mer som skjer på en slik kontroll, så det var ganske raskt gjort.

Savannah har ellers hatt sin første stupeulykke. Et slags hopp til 19,5 i stil som endte på trynet i laminaten. Resultatet? En god del blod i munnen, sprukket leppe og en masse tårer. Men det er utrolig hva en boks is kan utrette. Det er både lindrende og godt. Og etter et døgn med en tendens til snusleppe så er det i dag ikke noen spesielle spor av hendelsen.

2 kommentarer:

Heidi Marie og Tord sa...

Endelig gikk d ann å skrive komentar igjen...
Så flott at jentene vokser. Håper de er i god form oxo. Vi har også Graco bilsete til Tord... om det er akkurat samme som dere har aner jeg ikke men vi er veldig fornøyd hvertfall...

på sida vår ligger det oxo en lære-video til Hedda og Savannah...
Tord har lyst på følge NED trappa oxo shø... hehehe

Dere... lurer forresten på om dere er hjemme siste uka i april... for vi skal oppover i komfirmasjon til 2.mai... hadde håpa å få til et lite besøk... kanskje???


Ha en flott kveld alle 4.

Unknown sa...

Du snakker Tord... Lærte du deg å gå ned trappa selv? Ja, vi får se når de to her forstår at det å gå ned trappa ikke innebærer å gå med hodet først...

baby growth
babies