CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 24. april 2008

5 måneder!!

Hurra!! Vi har da blitt 5 måneder gamle i dag!! Og dagen ble feiret med en trilletur for hele familien! Det er aller første gang vi har hatt med Hedda ut, og da absolutt første gang vi har fått trille begge to. Tidligere har vi jo trillet Savannah for seg selv, men med en tvillingvogn så ser det ganske dumt ut å trille med bare 1 bag... Derfor har vi tidligere hatt et par poser mel og sukker i den andre bagen for å en noenlunde grei vektfordeling. Det var derfor veldig fint og trivelig at vi i dag kunne trille med to babyer istedet! Er jo veldig redd for at Hedda skal noen infeksjoner o.l. så derfor pakket vi nok på henne vel mye klær nå denne første gangen. Får redusere litt etterhvert, men det virket i alle fall som hun likte å trille en tur i det fine været!

5 måneder. Det er nesten et halvt år det! Sitter her med Savannah hengende foran meg i sitt elastiske sjal. Rart å tenke på hva denne lille skapningen har vært igjennom, og ikke minst hva søsteren har vært nødt til å erfare igjennom sitt korte liv. Men det gjør en enda mer takknemlig for at akkurat vi skulle bli valgt til foreldre for to så skjønne individer! Og tiden fremover går visstnok veldig fort sier folk. Snart starter de på skolen og før en vet ordet av det så er de ferdig med høyskoler, har vært i Australia, gått Grønland på langs, etablert romstasjon på Mars... Vel... Tiden går kanskje ikke SÅ fort. Håper vi rekker å henge med :-)

Jobber selv nå aktivt for å finne folk til nattvakter slik at vi kan Hedda hjem snart. Har vært heldig og funnet et par stykker som kommunen nå skal kontakte og evt. ordne avtale med. Men det kreves jo en del folk når en tenker på at dette er nattvakt 7 netter i uka på ubestemt tid. De fleste vi har spurt har jo da også normalt 50-75% jobb fra før, så at det blir en del ulike personer innom her hver uke, det er ikke unormalt. I tillegg kan det jo tenkes at disse nattvaktene blir syke også, og da trengs det vikarer for de igjen. Ja, det er litt av en kabal som skal settes sammen. Skal derfor på møte med kommunen igjen i morgen for å høre hvor langt de har kommet. Spennende!

Sola skinner fra en skyfri himmel og danner en perfekt ramme sammen med "frau-lokta" for feiringen av Hedda og Savannahs 5 måneders dag. Hipp, hipp HURRA!!

0 kommentarer:

baby growth
babies