CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 26. april 2008

Dag 154

Vel overstått feiring av 5.måneders dagen! Begynner å komme oss litt nedpå jorda igjen nå ;-) Er vel normalt å feire i et par dager er det ikke? Vel, får vel oppsummere litt av de siste dagene nå da.

På fredag hadde vi igjen et møte med kommunen for å se igjennom personellsituasjonen mtp nattvakt for Hedda. I forkant av møtet hadde vi snakket med en del aktuelle kandidater som så kommunen hadde kontaktet. Det ser derfor ganske lyst ut akkurat nå. Er langt igjen før en ordning med nattvakt alle 7 nettene i uka er på plass, men det er i alle fall en start hvis en får 2-3-4 netter. Er litt av en kabal for å sy sammen dette opplegget siden de fleste av de aktuelle går i delstillinger fra før, men det skal gå an. Saksbehandleren mente at vi måtte ta sikte på å starte med 1-2 personer i starten av mai, så vi håper det går slik også! Er heldigvis flere som har sagt seg villige til å bistå med nattvakter, men vi trenger helt klart flere. Så er det noen der ute som bor i nærheten av Levanger, har helsefaglig bakgrunn og kunne tenkte seg å jobbe nattvakt hjemme hos oss, så ta kontakt!!

Hadde også besøk av håndtverkere og graver på fredag, så til uka så håper vi det skjer ting, både inne og ute! Blir spennende, men også hektisk. Det har ikke blitt gjort så mye rundt huset siden vi bygde det, så det er på tide at vi også kanskje får oss en liten plen-flekk, eller noen bærbusker. Blir litt triveligere ute da nå når vi nærmer oss sommeren.

Trilletur med Hedda igjen i går, og det ser ut til at hun, på lik linje med søsteren, trives med det! Vi er jo livredd for at hun skal få noen form for infeksjoner eller forkjølelse, men foreløpig har det gått så bra. Tar jo alle forhåndsregler også, så vi får bare håpe at alt går bra. Hun har jo godt av litt frisk luft også!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Skal si dere ligger ikke på latsida :-) Det skjer noe jevnt og trutt på Bergan!
Er det nå jeg skal angre meg for at jeg ikke ble sykepleier og kan ta nattevakter tro?? Det var litt for få forelesninger om oksygenopptak og lunger i revisorstudiet... :ø)
Gleder meg med dere over framgang i nattevaktsak, trilleturer, graving og håndverkerarbeid!
God natt og god søndag fra Irene

baby growth
babies