CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 17. april 2008

Dag 145

Møte med kommunen i dag. Dessverre hadde de ikke klart å finne noen løsning på nattvakts-utfordringen vår enda, men vi fikk i alle fall snakket litt om hvilke muligheter som fantes og hvor lang tid det kunne ta. Må vi til det skrittet å foreta ekstern utlysning så går fort 4 måneder, så derfor håper vi at dette skal være mulig å løse internt i kommunen. Tiden vil nok uansett gå langsomt når en venter på noe slikt, men vi må alltids håpe. Kanskje er det noen som leser dette akkurat nå som tenker at nattvakt for å passe Hedda måtte være midt i blinken? Gi oss et vink da! For jeg tror nok at vi gjerne må finne noen aktuelle kandidater selv hvis dette skal gå raskt.

Veide Savannah i dag. Det blir jo en del dager mellom hver gang nå siden hun ikke er med inn til sykehuset så ofte lenger. Men hun har fortsatt en fin vekstkurve så det er ikke noe å frykte på den fronten. Hun var 4670 gram i dag, mens Hedda var 4090 gram. Å differansen holder de ganske konstant 5-600 gram.

I morgen skal vi til Trondheim på ekstra hørselskontroll for Savannah. Hun fikk tilbudet siden hun var såpass ekstrem prematur, og da får vi også besøke kjente trakter på Nyfødt Intensiv på St.Olav med det samme. Det skal bli veldig spesielt å se omgivelsene igjen, og ikke minst treffe kjente og kjære ansikter der. Må virkelig si at vi gleder oss!! Blir på en måte som å komme hjem igjen, treffe familien og slappe av. Høres jo helt merkelig ut, men båndene til de der på avdelingen er veldig sterke for vår del. Håper noen av kontaktene våre også er på jobb da :-)

0 kommentarer:

baby growth
babies