CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 2. april 2008

Dag 130

Hedda hjemme igjen! Hurra!! Dog på dagsperm, men moro allikevel!


Utrolig effekt dette med å ligge sammen med søsteren sin har ja. For etter å ha ligget sammen bare kort tid så måtte vi justere ned oksygenet igjen og igjen og igjen. Ja, tilslutt hadde vi nesten ikke mer å justere på. Kjempemoro! Selvsagt går det opp og ned, og litt senere måtte vi justere opp igjen, men det er moro så lenge det varer. Hun har hatt en kjempefin dag og det har vi som foreldre også! Gleder oss til å ta henne hjem igjen om litt, selv om det ikke akkurat blir i morgen.

Savannah avsluttet kvelden med å sovne på sauen sin. I alle fall skinnet av en... Ingenting er som å ligge på sin egen sau!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så godt og arti de trives så bra sammen de to gull-jentene. De er nok viktige støttespillere for hverandre disse to.
Og for hver dag som går, blir det færre dager igjen til Hedda flytter heim for godt :-)
Riktig god natt alle fire!!

Heidi Marie sa...

Tord har oxo sitt eget lamm... Det er såååå mykt og godt. Hehe husker jeg tjuvlånte det litt selv før han kom til... Håper ikke dere slutter å oppdatere bloggen helt etter at dere får Hedda hjem... for syntes det er koselig og interesangt å følge med små pian deres... Får meg til å være mer og mer takknemlig for hverdag vi kan ha med vår Tord og familien vår, for at han er frisk og rask! Man skal ikke ta noen ting forgitt...Leve i nuet og ta hver dag som den kommer på godt og vont, for man vet ikke hva som venter bak neste sving. Barn er en guds gave og hver dag er en gave. Gi små pian deres non goe klemmer fra Meg og Tord

baby growth
babies