CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 5. april 2008

Dag 133

Hedda in action!


Og hva presterte Hedda å gjøre i går? Jo, hun SMILTE :-) :-) Et utrolig godt smil! Er jo noen dager siden Savannah smilte for første gang, så det var helt topp å se Hedda også smile. Nå skal det sies at begge smiler til mamma'n... Men jeg var i alle fall i nærheten da Hedda smilte! Er fornøyd med det. Skal jo ikke forvente at de gidder å smile til begge ;-) Men det kommer nok.

I dag har vi fått ha Hedda hjemme igjen og det er bare SÅ godt! Hektisk ja, men godt! Ser jo helt tydelig at O2-behovet reduseres betraktelig, og i går hadde vi så å si ikke noe mer å gå på når vi skulle justere ned. Derfor tok vi med oss en annen O2-kolbe hjem i dag slik at vi kunne finjustere litt mer. Først da så vi hvor mye mindre oksygen hun nå trengte i forhold til for et par uker siden. Hun trengte faktisk bare et trykk på 0,125 i forhold til 0,5 for kort tid tilbake. Dog lå hun ikke lenge med bare 0,125, men arti' læll!

Så nok en fin dag går mot avslutning. Konsert med Frekvens avrundet kvelden på en fin måte, og nå sitter vi hjemme i sofaen og gjør innhogg i helgens pizza. God Helg alle sammen!

0 kommentarer:

baby growth
babies