CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 20. april 2008

Dag 148

En strålende dag! Og det var det også i går! For de siste dagene så har Hedda faktisk godtatt å bli lagt til brystet! Hun har jo som nevnt tidligere fått ganske stor vegring mot å få noe i munnen, og har raskt blitt både utilpass og fått brekninger av å legges til brystet. Men de siste dagene så har det faktisk sett ut som om hun har kost seg med denne morskontakten. For all del - hun spiser ikke så mye selv enda. 1-4 ml kanskje, men det har ikke så mye å si. Bare hun godtar å være i nærheten av brystet er et kjempefremskritt!! Er uansett ekstremt varsomme for å ikke presse henne for mye. Dermed stopper vi så raskt hun gir signal om at hun har fått nok. Blir spennende å følge med for å se om dette bare var et par dagers positivitet, eller om det faktisk er på bedringens vei.

Som jeg også har nevnt tidligere så ser det ut til at de to små har en egen evne til å finne hverandre, og komme nær til hverandre. For mye nærmere enn dette er det vel knapt nok mulig å komme! Faktisk så nære at Savannah nesten begynte å bruke nesen til Hedda som smokk... Og for ordens skyld: Vi la de ikke SÅ nære!


Nok en helg har fløyet forbi, men denne gangen følger det ikke en dag på jobben etterpå. For i morgen skal vi hente Hedda igjen! Og dagen deretter. Og dagen deretter osv. Det blir topp!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så godt det var å lese at Hedda "nærmer seg" brystet igjen,- ja, det var dagens beste nyhet! Håper det varer leeenge.
Lykke til som fulltids foreldre begge to, en rolle dere vil fylle på en utmerket måte. Savannah og Hedda kunne ikke fått noen bedre foreldre, Eldbjørg Helén og Hans Roar! Dere er helt fantastiske!!

God nattaklem fra Irene

baby growth
babies