CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 13. april 2008

Dag 141

I dag har vi hatt fint besøk hele dagen! Og sammen med en stor fotoseanse rett før middag, så ble dette en helt topp dag! Fant jo ut at vi måtte ta noen bilder som kanskje kunne brukes i avisene. For på kuvøsen kommer det jo fotograf en gang i uka for å ta et bilde av nyfødte. Nå kan vel ikke Savannah og Hedda kalles nyfødt lenger, men det er jo ikke før nå at Hedda har fått komme hjem, så dermed har vi ventet med bilde til avisene. Men nå har vi altså da fått tatt mange fine bilder så det skal bli råd med ett til avisa ja! Så får vi se hvor raskt det kommer i avisene da.

Hedda har hatt en fin dag sammen med søstera, og vi sliter nå veldig med at O2-kolben ikke kan levere lavt nok O2-nivå i løpet av dagen. Blir nok bruk for den O2-konsentratoren som står på sykehuset ganske så snart ja. For hun trenger som tidligere sagt, mye mindre oksygen etter en stund hjemme og sammen med Savannah. Men det som er så veldig moro, og som også ble påpekt av besøket vårt i dager, er at begge to er så utrolig mye våkne! De ligger der og småpludrer og ser seg rundt om. Ikke alle bevegelser er like kontrollerte, men de følger i alle fall bra med på det som skjer rundt seg. Hyggelig at flere enn oss får se det også.

Ny uke med nye muligheter står for døren. En hyggelig og innbringende arbeidsuke ønskes alle! God natt!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så hærlig å høre at Hedda endelig har fått kommet hjem og at det går så bra!! Så for et fint bilde da! Er det i adressavisen bildet vil stå? Da må jeg jo evnt se om jeg kan finne den på en kiosk her på Hamar:) Gud velsigne dere alle fire.
Klemmer fra Oss begge:D

baby growth
babies