CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 9. april 2008

Tverrfaglig koordineringsmøte - Dag 137

Første koordineringsmøte i "Arbeidsgruppen for å Hedda hjem" er nå gjennomført! For i dag ble troppene samlet. Både fra sykehuset og fra kommunen. Er jo mye som skal koordineres, og i første omgang var det viktig å forklart situasjonen for de som ikke kjenner Hedda. Fysioterapeut fra kommunen skal ta over jobben som fysioterapeut på sykehuset har gjort/gjør frem til Hedda skrives ut, mens helsesøster og koordinatorer i kommunen skal forsøke å personellsituasjonen i hjemmet under kontroll. Vi vet jo av tidligere tilsvarene saker at dette med å nattvakter på plass, tar tid. Derfor var det også dette punktet vi pushet mest under møtet. Frykter nok allikevel at dette kommer til å ta laaaang tid, men vi håper!!!

Selve møtet var konstruktivt og bra, så vi har troen på at dette skal bli greit til slutt. Allerede på fredag kommer ergoterapeut hjem til oss for å se på hvilke tilpasninger vi trenger å gjøre i huset, og hvilket utstyr vi trenger. Blir spennende!

Tok med oss Hedda hjem etter møtet, og hun er så våken!! Kjempemoro! Og da vi badet i dag kom det et kjempegodt smil :-)


Hærli' å ha henne hjemme ja!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så ubeskrivelig godt å se det smilet ditt, Hedda!!! Tårene presser på, i takknemlighet over at du har kommet så langt du har gjort...
Stooor glad klem fra tante Irene, som også gleder seg veldig over at møtet idag gikk fint :-)

Heidi Marie sa...

Så reprisen av Brenpungt igår... sterkt jah! Men det gjorde meg uendelig takknemlig for at vi slapp gjennom alt det der, at Tord kom en frisk og rask til tida... og uendelig stolt av dissa småtuppene deres som har fått en sånn star på livet men kjempa seg opp sammen med dere og legene. De er non herlige fightere. Stå på videre!!! Gla på deres veine at møte gikk så bra og at svigermor viste meg bloggen deres når vi var oppe i trøndelag påska! Veldig koslig å følge med på Savannah og Hedda... ser forresten ut som sistnevnte koser seg veldig i vannet, åsså så nydelig smil :)

baby growth
babies