CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 11. august 2008

Dag 259

En liten status i etterkant av PEG operasjonen her. Vet at mange lurer på hvordan det går, og om det har blitt noe annerledes etter at vi fjernet sonden og fikk lagt inn PEG istedet. Vi har hele tiden sagt at dette må komme over tid og at vi etter noen få dager ikke kunne trekke noen konklusjoner. Det har nå snart gått ei uke, og vi tør enda ikke trekke noen konklusjon, men vi ser tydelige tendenser. Nemlig at Hedda er mer oppvakt og har det bedre med seg selv. Hun har fått sterkere stemme og bruker den oftere. Hun har også nå hatt 3 døgn uten sprutbrekninger og det er jo bare utrolig bra! Er flere måneder siden vi hadde en hel dag uten, så nå å ha flere døgn på rad hvor maten faktisk har gått greit inn, ja det er så bra at vi nok enda ikke tør å tro det. Visste jo på forhånd at en PEG kunne resultere i mer eller mindre oppkast, men for vår del så ser det altså ut til at det har blitt mindre.

Hvordan har det så vært for oss 3 rundt Hedda? Jo, vi kan nå legge henne sammen med Savannah for å leke uten at vi må være innen 10cm fra hodet hennes hele tiden (noe vi måtte tidligere pga fare for sonde-seponering/napping). Det ser også ut til at hun tåler måltidene bedre, slik at vi nok ikke trenger å være i ro så lenge etter hvert måltid som tidligere.

Dette er jo gledelige nyheter! Men ENDA en gang må jeg si: Ta det med en klype salt. Det er altfor tidlig å si om dette er tendenser som viser seg å bli absolutte fakta etterhvert. Men akkurat nå nyter vi livet og ser det positive i alle ting og håper at det fortsetter å forbedre seg. Det ser i alle fall ikke ut til at innleggingen av PEG har forårsaket de store negative konsekvensene i alle fall.

0 kommentarer:

baby growth
babies