CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 26. august 2008

Dag 274


I dag har Hedda og Savannah fått hver sitt epletre! Savannah ville absolutt være med og ta ut det beste selv, men sovnet før utvelgelsen... Så da får vi håpe de blir fornøyd med valget vårt.

Jentene fikk seg hver sin tripp-trapp-stol i helga. Hedda er ikke stødig nok enda til å sitte der, men Savannah fant seg raskt godt til rette!


Men selv om Hedda ikke får sitte der enda, så betyr det ikke at hun ikke har lyst... Ser ut til at hun egentlig misunner Savannah litt her. Men samtidig vet hun jo at hun da får sitte mer i fanget til mamman og pappan da siden Savannah sitter i stol, så kanskje er det ikke så ille allikevel :-)


Savannah har på sin side nå virkelig fått øynene opp for at det finnes annen mat her i verden enn morsmelk. For både grøt og middagsmat går nå ned på høykant! Og faktisk har hun begynt å like vann også, så nå går mamman nesten konstant med melkspreng... Har plutselig ikke blitt så interessant med mormelk lenger, FORUTEN på natta... Da duger ikke vannet og flaska lenger. Vel, dette kan sikkert endre seg igjen etterhvert. For rutiner og vaner er til for å endres virker det som...


Så må vi bare ta med et par tøffe bilder til. For det er ikke hver dag en fotoseanse ender med at begge to ser slik ut :-)


Og som vanlig så kan ikke disse to sitte helt stille og bare smile når fotografen står foran. Savannah bare MÅ forsøke å rive av Hedda øret, selv om det aldri har gått før. Man vet jo aldri...


Og så en skikkelig gla'nyhet til slutt. ENDELIG har det gått hull på gommene til Savannah! Ser så vidt i to små tenner der nede. Og kjenner de godt med fingeren nå. Også hos Hedda kan vi såvidt øyne to små hvite prikker så om litt så dukker de nok opp der også. Tøft!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Da er det på tide å ta fram hørselvern til amminga, Hans Roar! Et mammahyl kan nå imponerende høyder på skalaen når det fredelige lille ammende barnet får skikkelig tak med tennene :-) Det finnes muligens fremdeles slike skjold som vi brukte i urtiden, en gang i forrige årtusen, når de små fikk tenner både i over- og underkjeven.

Gratulerer med nok en milepæl! Selv om den kan være til en viss uro for mor...

Anonym sa...

Hei igjen!
Så kjekt å se disse herlige jentene vokse og trives. Nye stoler og ikke minst tenner i ferd med å bryte fram. Det er heldigvis ikke alltid at det blir problem for mamman om tennene kommer, men et bitt i ny og ned er til å leve med. Det er rart å se at jentene er blitt så store og at Hedda er kommet seg så langt. Det går nok ikke så lang tid før livet hos dere blir like "normalt" som hos andre tvilling- familer. Vår Gud er i sannhet underets Gud. Turid

baby growth
babies