CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 12. august 2008

Dag 260

Blir mye fokus på Hedda her på bloggen ser jeg. Litt dumt for Savannah sin del. Hun har jo blitt skikkelig storjente (6600 g. igår) og vil nå helst bare stå og sitte, og ikke bare ligge på gulvet. Krabber ikke enda nei, men nå kan vi legge leker utenfor rekkevidden hennes og hun åler seg på et vis bort dit. Har også blitt bedre til å spise vanlig mat (grøt o.l.) uten at vi dermed har fått lengre søvnperioder på natta. Fikk forsøke seg på ei kjeks da vi satt ute på verandaen, og det var jammen godt ja. Kjeks overalt, og LITT i munnen...


Hedda skal også få lov til å forsøke å leke seg med maten. Skal ikke ha noe fokus på å få henne til å spise enda, men bare la henne få leke seg litt selv. Og det synes hun faktisk er veldig moro enkelte ganger. Det at hun i det hele tatt klarer å ha mat rundt munnen er jo kjempebra, og et stort pluss. Og vannmelon var veldig moro og godt!


I går dro vi på tur til mormor for å feire bursdag. Egentlig skulle Hedda være hjemme, men BPA ble syk så vi bestemte oss for å ta en liten rask tur alle fire istedet. Gikk veldig greit det, og uten de store utfordringene. Den største utfordringen bestod nok i å få overlevere gaven til bursdagsbarnet. For hvorfor skal akkurat VI gi bort noe så fint papir som vi kan tygge på og rive i?


Første dag med fysioterapi for Hedda i dag etter overstått ferie. Ble litt annerledes siden PEG'en var ganske mye iveien. Virker som det er med å hindre henne fra å rulle rundt skikkelig, men dette går nok seg til etterhvert. Får bygge opp litt rundt PEG'en sånn at det ikke hindrer henne. Er jo så mange fordeler at vi ikke kan begynne å tenke på de negative sidene. Positiv innstilling funker alltid best! Vi får bare fortsette å trene og trene så kommer Hedda også etter sånn rent motorisk! Blid og fornøyd er hun i alle fall!

3 kommentarer:

Heidi Marie sa...

Tord er oxo kjempe gla i vannmelon, men han får den stortsett i en sånn slaks smokk, hvor selve smokken er en tøypose som man kan putte div mat inni... kjempekjekt, så slipper han å få biter i halsen å sånn.

status på oss er at vi fortsatt er friske, men venter noen dager til for å være helt sikkre på at vi ikke er blitt smitta.

hadde vært kjedelig for alle og kanskje allermest for Hedda som har sliti nokk med oppkast i sitt korte liv. Men vi gleder oss, jeg og Tord... det ska dere vite!!!

Til sist må jeg jo komentere di to små prinsessene... sååå søte i flotte sommerkjoler, pyntet for mormora si! blir koselig å få gitt dere en kos på ordentlig, ikke bare la mamman eller pappan deres overekke kosene fra oss. Di får jo så mange ellers! Vi sees!!!
Tord hilser masse!!!

Anonym sa...

Så herlige bilder!! Savannah er jo blitt riktig storjente,og Hedda med melonen var et oppmuntrende syn!
Godt å glede seg over de små stegene, selv om en ikke vet hvor lenge de varer.
Men det er fryktelig dumt at Levanger ikke er nabokommunen til Melhus.. Skulle så gjerne sett prinsessene oftere :-)
Mange gode tanker fra Irene

Anonym sa...

Hei igjen!
Dette var storkoselig! Så fine de er i sommerstasen!! To nydelige jenter. Så kjekt å se Hedda med vannmelonen, hun komme nok til å få sansen for putte mat i munnen etter hvert. Vi er enige vi to, vannmelon er godt! Håper dere får ei god natt. Det er jo ikke så enkelt med nattesøvnen når en har så små barn, men det kan snu plutselig slik at natt blir natt igjen. Det kommer nok for Savannah også. Kanskje hun misunner søstera som har nattevakt! Turid

baby growth
babies