CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 22. august 2008

Dag 270 - 2 dager igjen til 9 måneder!!

Vi har oppdaget at Hedda er ganske kilen. Ikke Savannah egentlig, men Hedda. Skal ikke så mye til før latteren ligger på lur da. Er bare å nærme seg på en litt "kilen-aktig" måte...


Og så KILE!!!!!!


Ikke at en skal holde på sånn hele tiden, men det er ganske morsomt :-) Både for henne og oss.

Savannah har på sin side forsøkt å drikke av "tutkopp". Hadde ikke helt taket på å få innholdet ut av tuten, men hadde et godt grep om selve koppen. Var nok mer morsomt enn givende akkurat her. Men det kommer!


Så må vi avslutte med noen go' bilder vi tok i kveld. For da var de begge to i strålende humør. Hedda lå for det meste på matta, mens Savannah kun startet på matta og gikk ganske raskt over til andre deler av gulvet...



Og selvsagt så lyver ikke bildene: De to søte små er ALLTID søte og rolige, smilende og glade... Eller... Kanskje ikke alltid det nei... Men glemmer jo alle andre anledninger når en får så mange go' smil. Tror foreldre må ha blitt utrustet med ekstrem dårlig hukommelse!

1 kommentarer:

Heidi Marie sa...

selv om det til tider er det er tungt og vi voksne er slitne, trøtte og kanskje har litt kort lunte etter altforlite søvn... er sånt di flestesmåbarnsforeldre kan ha det... men et lite smil fra en liten hjerteknuser så er alt det slitsomme glemt. fx om vi har kommet oss seint i kveld og Tord vekker oss grytidlig med pludring, latter og smil... da er det umulig å ikke bli gla og varm langt ned i hjerterota, samma hvor trøtt du egentlig er. Det er sånne øyeblikk som teller og som er til å leve for... Nyt sånne stunder og gjem dem i hjerte! snakkes. Go natta!

baby growth
babies