CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 15. august 2008

Dag 263

Tid for litt oppdatering igjen. Savannah har den siste tiden blitt flink til å rygge når hun ligger på magen. Rygger og går rundt i sirkel. Så det hender ofte at vi finner henne av matta etter noen minutter. Men i går fikk Hedda også vist frem at hun har sansen for å rygge. Da ikke liggende på magen, men liggende på ryggen. De lå nemlig egentlig helt sammen her på matta...


Har nå derfor for alvor begynt å se på grind foran trappa. Er nok ikke så lenge til de to kryper mer enn vi kan kontrollere. Spennende!!

I kveld var det igjen tid for et bad for Hedda sin del. Hun har ikke badet siden PEG operasjonen da vi har vært litt skeptiske til det. Skal være greit etter 1 uke, og siden det nå har gått noen dager over en uke så fant vi ut at det nå var på tide. Og gjett om det var ei som syntes det var godt!!


Har ellers hatt en del runder med sykehuset nå ang en syredempende medisin som Hedda tidligere har fått - Losec. Dette er tabletter som løses opp og settes sammen med maten. Men utfordingen har vært at den ikke ville løse seg skikkelig opp, så vi har tettet flere nesesonder pga dette. Forsåvidt greit nok, for en nesesonde kunne vi jo legge ned igjen, men dette blir verre med PEG'en. Her er det ikke noen opsjon å gamble på at PEG'en ikke tettes til, for i så fall må vi jo inn på sykehuset for en ny operasjon. Derfor har Eldbjørg hatt flere telefoner og samtaler med lege og apotek for å få utskrevet en annen type av denne medisinen som er i flytende form istedet for tabletter. Og takket være velvillige undersøkelser fra farmasøyt så kom vi i mål, og i dag fikk vi beskjed om at resepten var skrevet. Så til alle dere der ute som sliter med Losec Mups i sonde eller PEG/knapp: Det finnes andre løsninger!!

I morgen skal Savannah og husets voksne beboere en tur på landbruksmessa på Stjørdal. Må jo starte tidlig for å lære henne forskjellen på Massey Ferguson og John Deere, Herford og Aberdeen Angus. Viktige saker å vite for en liten kropp!! Så får Hedda være hjemme og leke sammen med Bente. Blir nok en fin dag for oss alle sammen!

0 kommentarer:

baby growth
babies