CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 29. august 2008

Dag 277

I går var vi på veiing og kontroll på sykehuset. Var utrolig spente på hvordan det hadde gått den siste uka for Hedda. Men det var Savannah som var først ute, og jammen hadde hun passert 7kg! 7050 gram for å være nøyaktig, og 63 cm lang. Så var det Hedda sin tur, og da vekta viste 5470 så ble vi bare utrolig overrasket og glad! For det er en økning på 260 gram på litt over ei uke!! Det er en enorm økning i forhold til de tidligere ukene, og en utrolig lettelse for oss foreldre. Hun hadde øyensynlig forstått at det er viktig å vokse i bredden også, og ikke bare i lengden, for nå var hun 61,5 cm. Slike lengdemålinger blir uansett ikke helt korrekte da det er store variasjoner på hvor lange de selv ønsker å være når en trekker i føttene... Men de har i alle fall begge en fin utvikling. Men dette er vel bortimort første gang at Hedda har gått opp mer enn Savannah i vekt! Ikke sikkert det fortsetter slik, men vi setter pris på denne målingen i alle fall. Samle sammen høydepunktene og glede seg over de!

Pappa'n var ellers på salg i går. Eller oppstart-av-ny-Elkjøp-butikk-kø som det også kalles. En helt merkelig opplevelse. Men etter vel 2 timer i kø så fikk jeg tak i det jeg var på jakt etter. Nei, sånne salg skal jeg overlate til andre. Dog mer moro når det elektronikk en står i kø for å få tak i da :-) Tenkte ikke at trauste nord-trøndere var så hypre på slike butikk-oppstarter, men det var nok noe med start-tilbudene som lokket. Å stå sammen med mange hundre mennesker i påvente av at butikkdørene skulle åpnes kl 07 er ikke noe jeg nødvendigvis vil gjøre igjen. Men, men. En opplevelse rikere der! (og noen kroner fattigere...)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Så flott at jentene vokser så godt. Særlig var det godt å se at Hedda har lagt så godt på seg!! I denne fasen av livet er det jo så positivt når vekten øker. Seinere i livet er det ikke så kjekt å se at vekta bare går opp, men den tid og den sorg. Det er så koselig å se bildene å følge med på utviklingen. Takk for at dere deler det med oss, også vi som ikke engang kjenner dere ordentlig. Ha en fin søndag. Turid

baby growth
babies