CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 6. august 2008

Dåpen


Ja da er det vel på tide med noen bilder fra dåpen. Sitter jo her på rommet og venter så da har en jo sånt å gjøre. Kom nettopp opp fra overvåkinga hvor Hedda nå underholder personalet med sin latter og babapapapabæbæbæbæpapapa..... Hun er i fin form og fikk 10ml sukkervann kl 08 og 20ml kl 10. Til kl 12 så skal hun få 40ml morsmelk. Blir spennende å se om dette går bra. Får selvsagt fortsatt intravenøst for å dekke opp dagsbehovet, men med en slik økning så er det ikke lenge til det fjernes. Operasjonssåret ser fint ut så det ser ut til at alt har gått bra så langt.

Vel, tilbake til dåpen. På søndag så hadde vi en topp feiring. Jentene var staset opp i finstasen sin og oppførte seg eksemplarisk, både i kirka og etterpå. De fulgte faktisk med på hva presten sa også!


Etter at sermonien i kirka var overstått så dro vi alle opp til Bamberg arbeidskirke og hadde feiringen der. En nydelig plass og med et så nydelig vær så lå alt til rette for en ... akkurat ja... nydelig feiring :-) !! Koldtbord til middag så ut til å slå an hos de aller fleste. Ble nok mat ja, så ingen behøvde å reise derfra på tom mage. En fotoseanse etter middagen ble det også plass til før kaffen sto på programmet. I et tidligere innlegg så sa jeg at vi hadde tatt et fint bilde av Savannah og Hedda som ikke kom på bloggen fordi det skulle spares til dåpen. Og hvordan skulle vi bruke det i dåpen? Jo, oppå ei kake! Den ble bare helt knallbra!



Hedda fikk på sin side egen oppvartning fra en av våre nattvakter som hadde tatt på seg rollen som BPA for en dag. Det ble til tider hektisk siden Hedda også var litt mer urolig nå enn i rolige omgivelser hjemme (mye folk som ville se, barn som lekte seg, mange nye lyder, mange som snakket rundt omkring) men det gikk veldig bra. Takk Trude for godt stell av Hedda denne dagen!


Savannah på sin side var helt turbo og gikk fra hånd til hånd under hele selskapet. Trivdes som midtpunkt og med sin nye etter-dåpskjole-antrekk var hun et sommerlig pust i et dress-aktig selskap.


Hele dåpsdagen var med andre ord en gjennomført suksess som vi er godt fornøyde med. Og med en enorm innsats fra mange gjester etterpå så fikk vi også ryddet og pakket sammen på rekordtid. Så når sistemann hadde dratt hjem var alt av mat fordelt eller lagt i fryseren. Veldig greit sånn at vi kunne fokusere på innleggelsen i Trondheim dagen etterpå.

Takk til alle som hjalp oss i forkant, under og etter dåpen. Takk for alle gavene vi fikk og takk for alle som hadde med kaker og mat. Er så lett å glemme å takke alle da en sånn dag ofte blir litt hektisk, Men en STOR takk til ALLE som deltok på en eller annen måte! Uten dere hadde ikke denne dagen blitt så fin som den ble! Takk!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen! Kjempe flott å få se og lese fra dåpen. Så nydelige dere var! Det bildet på kaka var bare helt topp. Lykke til videre i Tr.heim og så får vi be om at de to småjentene må få bli hos Jesus hele livet. Turid

Anonym sa...

Og tusen takk for en kjempefin dåpsdag, med ei flott ramme og verdifullt innhold! Det er bare utrolig å oppleve jentene slik de er, oppvakte, aktive, blide, skjønne - når en tenker 8 måneder tilbake!
Så godt disse dagene på St Olav har vært positive! Lykke til videre steg for steg.
God klem fra Irene

Anonym sa...

Åååå, det var så trivelig en dag! Blir så glad når jeg ser på bildene av dere alle fire! Klem klem fra Iren

baby growth
babies