CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 26. november 2008

Blånisser

Til bursdagen fikk jentene mye fint, deriblant et sett med Blånisseklær som vi falt ganske for. Se hvor tøffe de ble!


Hedda syntes det bare var morsomt, men Savannah oppdaget noe merkverdig under fotoseansen: Søsteren hadde noe rart på hodet!!


Nyheter for i dag: Hedda tok sine første cm fremover på gulvet i dag! Krabbet ikke nei, men klarte å plassere håndflatene ned i flisa slik at hun fikk dratt seg litt fremover. Vi forsøkte det flere ganger for å se om det var en ren tilfeldighet, men neida! Hun dro seg litt frem flere ganger! Og det er utrolig bra gjort til å være Hedda. Fysioterapeauten hadde ikke regnet med at det skulle gå så raskt nei! Det blir nok moro for de begge to når Hedda kan følge etter Savannah og finne på noe sammen. Nå blir hun hengende igjen når Savannah setter inn racer-giret og skyter fart inn på stua. Men det blir om ikke så lenge Hedda!

1 kommentarer:

Anonym sa...

"Sorgen og gleden de vandrer til hope". Det er så kontrastfylt å kjenne smerten over lille Ragnar som er borte og samtidig glede seg over Hedda og Savannah og de ulike framskrittene. Livet er så sammensatt.. Men vi skal få gråte sammen med dem som sørger og glede oss med dem som smiler - samtidig. Det underlige menneskelivet!
For noen skjønne blånisser!! Og tenk at Hedda begynner å dra seg framover, kjempebra!!
Og mange tusen takk for at dere fortsetter å skrive blogg! Det blir et stort savn hvis dagens høydepunkt forsvinner - siste nytt på bloggen! Det betyr så mye å kunne få følge med dere slik!! Håper dere fortsetter lenge, lenge :-)
God nattaklem til alle 4

baby growth
babies