CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 1. november 2008

Dag 341

November ja. Da er det bare 2 måneder igjen før vi har 2009. Bare litt over 1,5 måned til jul og under 1 måned til 1årsdag. For ett år siden var det fire små føtter som sparket på mammas mage. Vi lå på sykehuset og studerte ultralydbilder i ett sett. Nå er det i alle fall ett par med føtter som gjerne vil opp og stå, mens det andre paret med føtter helst vil sitte i fanget... For ett år siden var det fremdeles Tvilling 1 og Tvilling 2. Og de lå begge med hodet nedover for øyeblikket. Nå så tenker vi ikke på de som tvillingene lenger. De er egne individer og vi tenker kun på de som Savannah og Hedda. Hører at andre sier "tvillingene" og det høres nesten ut som noen andre barn, og ikke våre. Nå ligger ikke hodet bare oppover nei. Noen gang ligger det på gulvflisa også. Selv om det et lite sekund tidligere hadde befunnet seg 60 cm over bakken... Savannah har fått sine første møter med ei hard gulvflis. Livets realiteter er steinharde når en så absolutt skal opp over alt - ved skuffer, ved stoler, ved trappa, ved datamaskina...

For ett år siden befant vi oss på et lite sykehusrom, med ei seng, en sofa, ett nattbord, to stoler og ett bord, en veggklokke, en hylle og en veranda på ca 0,75 kvadratmeter... Der satt vi, blogget, leste tvillingbøker, leste Foreldre&Barn, løste Sudoku, leste "Fortidligfødte barn"... Hvor mye lesing har det blitt i ettertid? Løst noen Sudoku'er i det siste? Nei, men noe mye bedre! Fått være sammen med de to som var årsaken til at vi satt der å løste sudoku. Fått være en del av deres oppvekst og liv! Fått lov til å bli mamma og pappa! Er ikke livet hærli?!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

jasså så Savannah har fått sin første krigsskade... hehe... blir nok flere med tida skal dere se. Tord har heldigvis ikke hatt no særlig med knall og fall enda... men høyt og lavt er han. Veldig fornøyd om han finner en ubevokta trapp fx.

Rart å tenke tilbake... tida går sååå fort med småfolk i huset. på ei måte sku jeg ønske vi kunne skru tida tilbake for på samme tida ifjor var det bare venting og glede... nå er jeg langt nede, men har vært lenger nede før; så skakke klage. Pappa er blitt dårlig så han er havna på radiumen i oslo... kreft... grøsser hver gang jeg hører det ordet. men ender vel bra... vi satser på det enda hvertfall. Hils alle tre jentene dine masse og gi di en go klem hver fra meg å Tord!

Anonym sa...

Hei igjen!
Det er lenge siden jeg var på nett sist. Har vært på sydenferie to gode uker, så her var det mye spennende å lese. Ser at dere har hatt noen tøffe dager og noen sykehus turer. Synes dere takler det utrolig fint. Vet en del om hvordan det kan være.
Håper det fortsetter å gå framover med Hedda når det gjelder å beholde maten og at begge to blir kvitt feber og tetthet snart. Det er så herlig å se disse to flotte jentene. Det er et under hvordan de takler livet etter en sånn start. Må Gud velsigne dere og gi dere alt det dere trenger til for hver dag. Hilser dere med 2.Kor 9,8. Turid

baby growth
babies