CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 21. november 2008

Dag 361

Hva er hvitt, opptrer i flokk, er utsendt av vår Skaper og forårsaker ville tilstander i positiv og negativ forstand hver gang de stormer frem etter sin lange dvale? Joda, riktig gjettet. Krystallisert avkjølt vann. Snø. Massevis. Overalt. Horisontalt og vertikalt. Oppetter husvegger og inni alle sprekker. Over alt som skulle vært satt unna for vinteren, og over alle planer om å for en gangs skyld være på forkant med alt som skal være gjort før snøen kom... Vel, som enhver sikkert forstår så har vi de siste døgnene fått dette hvite teppet tredd ned over våre hjem. Og som for så mange andre som kom denne snøen "fullstendig uventet"... Det lir dog mot slutten av november så egentlig kunne en vel forvente at det kom litt snø. Men nå er det nok snøprat her! Dette er jammen ikke bloggen til vær-Siri heller!!

Vi har fått spørsmålet: Hjalp det å flytte Savannah på eget rom? Ble det mer nattesøvn av det? Den første natta: Nei. Akkurat den samme hylinga. Bare at nå var det dør og vegg mellom sånn at vi fortsatt kunne sove litt ;-) Eller ikke akkurat det nei. Jo, hun skrek vel totalt i samfulle 2 timer i strekk... Kvelden etterpå så leide vi henne ut til to av Heddas faddere. Barnepass kalles det vel. Deretter fulgte den andre natta på eget rom. Resultatet? Sov som en stein igjennom hele natta!! Så til vår trøtte fadder i nord: Verdal er stedet hvis dere vil ha nattesøvnen tilbake! Bare en liten kveld der og underverker er gjort!! Vel, nå har vi bare prøvd det i en natt, så vi skal kanskje ikke ta jubelen på forskudd, men dog.

Det er også gledelig å kunne fortelle at Hedda nå tar mer og mer mat i munnen under måltidene. Fortsetter utviklingen i dette tempoet så spiser hun sine måltider i god tid før hun starter på skolen ja, og det er jo utrolig bra! Har selvsagt dager hvor det går dårligere, men sånn generelt sett så går det fremover! Og her gleder vi oss over hver en fremgang. Hurra!

Hva skjer så i morgen? Jo, da blir det feiring av 1-årsdag!! Det er jo egentlig ikke før på mandag, men siden det er mer hensiktsmessig med feiring i helga så blir det i morgen. Skal bli trivelig med besøk, kaker, ballonger, kaffe osv osv osv. Så får vi håpe at det hvite dekket som nå har lagt seg over oss ikke skaper problemer for de besøkende. Snart sparkes feiringen i gang!!!!!! God helg til alle våre lesere!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra å at prosjekt-sovepåegetrom endte bra... eller hvertfall foreløpig. Og supert at Hedda er blitt så flink til å spise selv.

ellers vil jeg ønske dere lykke lykke til med feiring av den store dagen til jentene... hipp hipp hurra!

Helga sa...

sukk! Nå skulle vi vært i trøndelag på feiring..... Kommer nok til å tenke en del på dere i dag ja. Kos dere masse. Denne dagen er virkelig verd å feire maks!!!!!!

baby growth
babies