CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 18. november 2008

Takk!

Må bare få si takk til alle dere som fortsatt legger inn kommentarer og på den måten gjør hverdagen vår litt mer spennende :-) !! Det er alltid hyggelig å se at det tikker inn en ny kommentar, for det gir oss en liten følelse av kontakt med omverdenen! Selvsagt veldig trivelig å høre fra gamle kjente, men også veldig hyggelig å lese tilbakemeldinger fra ukjente og mindre kjente. Takk til alle og enhver for at dere tar dere tid til å skrive en liten hilsing. Er nok en vesentlig pådriver til at vi fortsatt skriver blogg her. Det er så absolutt ikke fordi vi har så lite å fordrive tiden med...

Det nærmer seg 1-årsdag for jentene. Under ei uke igjen nå. Hva som skjer med bloggskriving etter den tid er vi litt usikre på. Kan være at hyppigheten av innleggene går ned, eller det kan være at denne bloggen skal avsluttes og vi starter en annen. "Våre første dager i livet" er vel nå strengt tatt passert, og en ny epoke står for dør. Familierådet har ikke tatt noen avgjørelser på det enda så den som følger med får se!

Men igjen: Takk til alle som fortsatt følger med oss! Gi gjerne en liten lyd ifra deg iform av en kommentar i ny og ne. Nå ser vi av statistikk at det er mange som er innom oss hver dag, og det er vi mektig imponert over. Besøkstallene har ikke gått så mye ned de siste månedene heller, så det er veldig trivelig at så mange fortsatt følger med. Så til dere alle sammen - En stor takk!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

At det er snart ett år siden prinsessene kom til denne verden er nesten Utrolig, men kalenderen lyver jo ikke.Dere har alle fire opplevd mye mer enn mange andre på fem år. Det største er at Gud er trofast, og at Jesus har full kontroll over både fortid, nåtid og framtid. Og Han er trofast, Han vi ikke slippe eller forlate noen som tar sin tilflukt til Ham.
Hilsen farmor og farfar.

Rannveig sa...

Hei!
Ville bare si at jeg fortsatt er en ivrig bloggleser, og har vært det i noen mnd nå :) Selv om jeg ikke er flink å legge igjen spor etter meg.. Kjekt å følge med dere i hvertfall!

Anonym sa...

Er innom dere nesten hver dag.... og syntes det er kjempekoselig at dere fortsatt blogger og håper at dere vil fortsette med det. Enten her eller evnt på en anna blogg. Blir det en ny en så må du sende oss den nye adressa deres!!!
Hilser masse fra LilleTorden til prinsessene!

Anonym sa...

Hei!
Jeg begynte å lese denne bloggen ca tre mnd etter at de skjønne jentene deres ble født. Jeg starta fra dag 1 og satt med tårer i øynene og leste og leste. Det har vært utrolig spesielt å få lov til å følge med på deres nedturer og ikke minst oppturer! Fantastisk å se framgangen på jentene og hvor godt de klarer seg til tross for en tøff start på livet.
Gud velsigne dere alle fire!

Hilsen Berit (søstra til Reidar)

Anonym sa...

Hei igjen!
Takk for at dere har skrevet denne bloggen. Er jo en av de nesten ukjente,har fulgt med så ofte jeg har fått det til. Det begynte med en oppfordring om å be for dere før jentene ble født, da dere var kommet på sykehuset. synes det har vært godt å kunne følge med på hvordan de "ukjente" bønnebarna har det. Har blitt glad i dere og ser med spenning på blogen hver gang. Må all nådes Gud fortsatt velsigne dere. Håper det blir en eller annen form for blogg. turid

baby growth
babies