CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 8. februar 2008

Dag 75 og 76


For den som lurer så er dette et bildet av Hedda. En liten pause fra CPAP i dag også. Topp! Trenger ikke fullt så mye oksygen nå som for et par dager siden, og det er jo veldig positivt. Ikke akkurat en stor endring (fra 48% til 42%), men i alle fall en endring i rett retning!

Ellers fikk begge jentene besøk av øyenlegen i dag. De blir jo fulgt opp ganske tett siden de var såpass små da de ble født. Men heldigvis ser alt bra ut så langt. Blodårene bak i øynene utvikler seg som de skal, så nå er det 14 dager til neste sjekk.

Hedda strever fortsatt litt med magen, så fysioterapeuten kom også en tur i dag for å gi henne litt magemassasje. Tydelig at hun synes dette er godt, og hun har også klart blitt roligere de siste dagene. Er nok en del luft i magen som gir mageknip.

Savannah fikk bade i sin TummyTub igjen, og også denne gangen gjorde vi som vår mentor i Trondheim sa: "Oppi me' fotan fø'st!" :-) Og Savannah setter pris på et bad. Helt til hun forlater vannet. Da føles det jo plutselig ganske kaldt og hun setter i et hyl av en annen verden. Men roer seg raskt da når hun får noen håndklær rundt seg.

En fin dag går nå over til natt og vi ser frem til en fin helg sammen med våre to små. God helg til alle lesere av denne bloggen!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Det er da en stor endring, fra 124% ekstra O2 til bare 100% ekstra? Fortsetter det slik et par dager til, er hun jo uten O2-brille også snart! Til og med hvis det var fra 43% til 42%, er ekstradosen med oksygen redusert med 5%. Jeg synes det er strålende!

Det gjorde godt med en slik gladmelding akkurat nå som yngstemann her i huset har fått kikhoste. Kveldsbønna blir litt lengre enn vanlig, takknemligheten for livet er blitt større, og gleden over Hedda og Savannah enda sterkere. God helg til dere alle!

baby growth
babies