CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 24. februar 2008

Dag 92 - 3 måneder!

Kom på sykehuset i dag og da hadde sykepleieren laget kroner i papir til hver av de to små. Og når vi da i tillegg hadde kledd opp begge i kjoler, så lå alt tilrette for noen kanonbilder :-)



Eldbjørg har fått være sammen med de to i hele dag, mens jeg har vært en smule opptatt med årsmøte og søndagsmøte fra morgen til kveld. Men gjengen på sykehuset har hatt det bra. Hedda synes klart det er moro å få besøk av søsteren, og de hadde det helt topp sammen i dag. Hun blir raskt sliten av å ha pause fra CPAP'en sin, og sliter litt med å bli kvitt "utlufta" si (forhøyet PCO2 verdi). Men etter litt tid på CPAP så order mye seg og hun gir tydelig signal på at hun vil ha pause igjen. Sånn går no dagan...

Men i kveld feirer vi 3 utrolige måneder. Vi håper de neste 3 månedene ikke blir så spennende som de første, men kanskje med spennende og interessante med positivt fortegn! I alle fall har vi det helt topp nå alle fire!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med dagaen! :D Hele 3 mnd, skal si tiden går fort. Åsså så store som de har blitt! Hærlige bilder! Ha en velsignet natt alle 4.
Klemmer fra oss begge:p

baby growth
babies