CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 15. februar 2008

Dag 83

Første dag alene sammen med Savannah nærmer seg nå slutten, og det har vært en kjempefin dag! Begrenset mengde med legobygging og bilbanekjøring, men desto mer av soving og ... soving... Savannah har vært veldig rolig hele dagen og det har absolutt ikke vært problematisk. Nå skal det sies at hun ikke spiste så veldig mye på de måltidene vi hadde, men tror heller ikke at hun sultet så veldig. For all del: hun spiste, men ikke så store mengder som hun gjør når hun får amme. Dette vil nok sikkert gå seg til etterhvert, og er egentlig ikke noe stort problem. Blir nok sikkert enda bedre neste gang vi blir alene hjemme.

Hedda og Eldbjørg fikk være sammen hele dagen, og det har visst også vært helt topp. Hedda ligger nå helt klart i hovedsak på O2-brille og har hatt fin fremgang. Moro å se at også hun reagerer på stimuli. Da Eldbjørg kom i morges så sto sykepleieren ved senga og forsøkte å roe ned en litt irritert Hedda. Men så raskt Eldbjørg kom inn på rommet og snakket til henne så ble Hedda plutselig rolig og begynte å kikke seg rundt. Kjente tydeligvis igjen stemmen ja :-) Moro!

Noen lurte på hvor store de to nå har blitt. Er litt vanskelig å sammenligne nå da, siden Savannah er utskrevet og dermed ikke blir veiet og målt hver dag. Men da hun ble skrevet ut så veide hun 3100 gram og var 49 cm lang. Hedda var 44 cm sist (for ca 1 uke siden) og veide 2330 gram samme dag som Savannah ble utskrevet. Så begge to har blitt rene konfirmantene!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vel blåst, kjære bror!! Visste du ville klare det bra jeg :-)
Så godt å lese om framgangen til Hedda også! Og arti hun kjenner igjen og blir beroliget av stemmen til mamman sin :-)
God nattaklem til dere 4!!

Anonym sa...

Det er bare så utrolig kjekt å lese om dere på bloggen nå. At det går så bra som det gjør! :D Hærlig bilde av Savannah! Ser for meg Hedda reagerte på at mamma kom inn i rommet ja:) Blir helt varm om hjertet jeg! Glad i dere! Ta vare på dere selv!

Klemmer

baby growth
babies