CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 11. februar 2008

Dag 78 og 79

I går var den store mamma dagen! For første gang fikk Eldbjørg feire denne spesielle dagen. Riktig nok på sykehuset, men det var fint allikevel. Gleder oss allerede til neste år :-)

Situasjonen for Hedda har bedret seg de siste dagene. Hun trenger nå mindre oksygen (i dag var hun faktisk nede i 35% i noen timer!!) og det ser ut som hun har det mye bedre med seg selv. Skulle skifte sonde og la det til tidspunkt for amming. Og med CPAP'en av (oksygen på trakt istedet) så var det duket for et fint bilde av Hedda slik hun egentlig er :-)


Fikk besøk fra HAB-tjenesten i dag. Dette er et team som følger opp de som er for tidlig fødte. De ble positivt overrasket over hvor "oppegående" de to jentene var. Begge fulgte helt tydelig ansikter og leker, frem og tilbake, med øynene. Blir innkalt til oppfølging med disse spesialistene etterhvert, men ikke før om en del uker for Savannah sin del.

Savannah holder ellers på å pakke snippsekken sin nå. For i morgen reiser hun hjem! Hun er nå i såpass god form at det ikke er noen grunn til å holde henne på sykehuset lenger. Så etter jobb i morgen blir hun hentet hjem. Skal bli en helt utrolig rar følelse, men vi gleder oss veldig. Selvsagt blir det med en viss skremmende uro at vi forlater Hedda på sykehuset, men vi forlater henne jo ikke i den forstand. Vi kommer til å veksle på å være hjemme og på sykehuset, og siden jeg da får fortsette videre i 50% jobb så blir det ikke så mye frem og tilbake for Savannah. Skal bli spennende å se hvordan dette vil fungere :-)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Oj! For en stor dag - Savannah får reise hjem. Jeg tok meg akkurat i å tenke på at jeg syns tiden har gåt så fort fra vi fikk mel om at Eldbjørg var innlagt og til nå. Dere syns kanskje noe annet siden dere har stått midt oppi det? Er et privilegium og få lov å følge dere på bloggen! Vi gleder oss med dere - masse!

Stooor Klem

baby growth
babies