CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 20. februar 2008

Dag 88 - termindato!

Ja, da har endelig termindatoen kommet! Ser på Savannah og Hedda nå, og kan ikke fatte og begripe at det skulle vært plass i Eldbjørg's mage for disse to store krabatene helt frem til nå. Nåvel, når sant skal sies, så går jo ikke en tvillingmamma helt til termindato før forløsningen. Keisersnittet er alltid et faktum sånn ca to-tre uke før termin. Vel, det er også en faktaopplysning med modifikasjoner. For ikke aller forløses med keisersnitt heller. Men i vårt tilfelle med eneggede og felles morkake, så var det aldri snakk om noe annet enn keisersnitt.

I dag var dagen da Savannah skulle ta helikopter-sertifikatet, men av en eller annen grunn så er hun mye mer opptatt av smokken... Det gjør et ivrig faderhjerte litt usikkert, men vi antar at interessen vil øke etterhvert som koordinasjonen på de fleste kroppsdeler blir bedre. Så inntil videre så får pappa'n leke seg istedet :-)


Hedda og mamma'n fikk god tid sammen i dag. Hun sluttet med inhalasjoner av Pulmicort, men fortsetter med inhalasjoner av natriumklorid. Pulmicort'n blir i hovedsak brukt hvis det bare er litt igjen for å få barna av O2-brille eller CPAP. Så kanskje blir det en runde til når Hedda nærmer seg slutten av O2-brille-bruken sin.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Savannah og Hedda! Vi vil gratulere dere hjertelig med "termindagen"! Dere er to skjønne jenter som er i Guds omsorg! Hilsen til foreldrene deres også! Vi gleder oss med dere. Fra Ragnhild og Even.

baby growth
babies