CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 26. februar 2008

Dag 94

Savannah har blitt et matvrak! Normalt så måler jeg opp 70ml til et måltid, men denne gangen så holdt ikke det. 90ml gikk glatt ned og hun ville ha mer?! Er vel en naturlig utvikling av matinntaket vil øke etterhvert.

Ellers har dette vært den første hele dagen med kun tøybleier og ullbukse istedet for sånne kjøpe-bleier. Helt utrolig at dette skal fungere så godt egentlig. Skjønner ikke hvordan dette fungerer, men forstår at ull har svært spesielle egenskaper. Heldigvis har ikke dette vært så vanskelig som man først kunne trodd. Faktisk er det ganske enkelt! Og ikke minst hvis en tenker på hvor mye man sparer sånn rent økonomisk! Tar gjerne noen ekstra runder med vaskemaskina når det er flere titusener å spare, samt en fin miljøgevinst. Og ikke minst når det er såpass enkelt å bruke. Flere erfaringer fra dette vil nok bli formidlet her etterhvert.

Eldbjørg har vært hos Hedda, og i dag har hun imponert. I løpet av kvelden så har hun ammet 2 x 10ml!! Kjempefornøyd! Samme oksygenbehov som i går og altså noenlunde stabil. Så får vi bare fortsatt ta dag for dag og se. Hun har i alle fall vokst en god del, og det er nå ganske mange body'er og nattdrakter som er for små. Godt tegn!

Satt ellers i dag og jobbet med å gjøre om bloggen til bokform. Er en merkelig følelse å se igjen innleggene fra tiden rundt forløsningen, og ikke minst lese alle kommentarene vi har fått. Det gjør godt å se at folk bryr seg, og minnene strømmet på fra den utfordrende tiden. Takk til alle som har lagt igjen en kommentar i løpet av disse månedene. Hvis du av en eller annen grunn IKKE vil at din kommentar skal bli med i en bokversjon av bloggen, så vær så snill å send meg en mail om dette på hansroar alfakrøll combitel.no.

0 kommentarer:

baby growth
babies