CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 12. februar 2008

Dag 80

Hipp hurra! Da var dagen her og Savannah fikk dra hjem for første gang i sitt liv! Etter lag på lag på lag med klær havnet hun i en bilstol og turen hjem var et faktum!


Var veldig rart å ha en helt ekte baby i huset. Plutselig kom den noen lyder fra stua som vi ikke hadde hørt her før. Til slutt fant vi ut at det måtte komme fra vogna... Blir nok vant til dette etterhvert.

Hørselstest av Savannah i dag var positiv. Ikke noe å anmerke her. Det ble også tatt ultralyd av hjertet for å være helt sikker på at duktus var lukket. Dette ble også gjort i Trondheim, men ble ikke påført journalen. Men dette gikk ganske raskt og ikke noe problem for Savannah. Dessverre var det ganske travelt på avdelingen i dag så dermed må vi tilbake med henne i morgen for å ta utreisesamtale med lege og kontaktsykepleier. Men skal jo uansett innover til Hedda, så dette går bra.

Hedda på sin side er veldig irritert på alt som skal inn i nesen. Det være seg CPAP eller O2-brille. Kun oksygen på trakt som er godtatt. Men hun trenger også i dag litt mindre oksygen, så det er kjempepositivt. Går rett veien dette! Må bare lære seg til å takle O2-brille istedet nå :-)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei til dere!
Tenk at dagen er kommet at dere får ta med Savannah hjem. Kan tenke meg at gårsdagen var en stor dag. Tar litt tid før man blir vant med nye, nusselige lyder, men det er veldig godt å ha de rundt seg.
Kos dere masse.
Klem fra Trine

baby growth
babies