CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 9. februar 2008

Dag 77

Dette har vært en fin dag! På så mange måter. Kanskje aller mest fordi det nå ser ut til å gå rett vei igjen for Hedda. Det er nå 3 dager siden hun startet med Diural, vanndrivende medisin, og det ser jammen ut til å ha virket. For i dag har hun i hovedsak ligget på 38% oksygen og det er en klar bedring. Men enda bedre enn det: Hun er ikke så amper lenger. Tidligere kunne hun ikke ligge våken så lenge før hun skrek, noe vi tolket til å være irritasjon på CPAP'en. Det var nok det også, men nå er hun mye roligere, og kan ligge våken en god stund og bare se seg rundt. Dette har klart blitt bedre de siste dagene, så vi får relatere det til god respondering på medisinen. Moro!

Savannah begynner å bli skikkelig stor og trenger nå ikke noen form for overvåkning. Blir tatt et par kontrollmålinger i løpet av dagen, men hun ligger ikke permanent med det lenger. Og det siste døgnet har hun tatt all mat via amming og flaske, så dermed har hun heller ikke hatt sonde i dag.

Da begge to var på sitt mest våkne i dag la vi de sammen og jammen tok det ikke mange sekundene før de hadde festet øynene på hverandre. Fokuserer helt klart på ansikter, så det var jo ikke så overraskende at de så på hverandre, men moro lell!! Hendene søkte også mot den andre, så vi tre voksne som sto rundt og så på hadde et fint øyeblikk!


I natt skal vi overnatte på sykehuset, og får ha Savannah med oss på rommet! Det er helt utrolig rart å sitte her og skrive mens hun ligger ved siden med vidåpne øyne. Lurer på om vi får til å sove noe i det hele tatt i natt. Så rart å ha en liten baby på samme rom :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig godt å lese og se om de ulike framskrittene,- gleder meg med dere!!
Og et kjempekoselig bilde, må være en stor "oppdagelse" for de små å virkelig se søstera si. Bildet er forøvrig helt perfekt som skrivebordsbakgrunn :-)
Tenker det blir ei spennende natt ja, med litt mindre søvn enn "vanlig", men snart blir det dette som er "vanlig", å ha babyene i nærheten :-) For noen edelsteiner dere har fått!!
Fredfull natt ønskes dere alle fire!!

Anonym sa...

Så hærlige nyheter og høre. At det går så bra med Hedda som det gjør, og at dere har fått Savannah på rommet. Bildet var så utrolig flott, må være godt å ligge ved siden av hverandre igjen, siden de har gjort det en stund i utgangspungtet:)

Ble det noe søvn på dere i natt?;) De er blitt så store begge to!! Og for noen hærlige øyne det er på de. De er bare så skjønne!! KOS DERE! Vi unner dere alt dere kan få av koselige opplevelser og gode nyheter.
Stoooore klemmer fra oss begge:D

baby growth
babies