CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 27. februar 2008

Dag 95

I dag var Hedda 2815 gram og Savannah 3510. Begynner altså å få "normal" babystørrelse og da er det flere og flere som kommer med kommentarer som "Å, da er de like store som da barna mine ble født" og "Siden de nå er 3 måneder så skjer vel det og det og det og det snart"... Det virker ikke som om alle er klar over at det er forskjell på kronologisk alder og korrigert alder. For Savannah og Heddas del så er jo deres korrigerte alder nå 7 dager. Selv om slikt som f.eks. vaksinering går etter kronologisk alder så vil de aldri kunne bli sammenlignet med en 3 måneders baby som har blitt født til termin. De fleste skjønner nok dette hvis en tenker seg litt om. Kan forstå at det blir litt å sammenligne de på vekt siden det er det som på folkemunne er målestokken på babyer. Dette er nok noe vi som foreldre bare må innfinne oss med og ikke irritere oss for hver gang barna blir sammenlignet med andre på vekt og alder...

Så en liten status for dagen i dag. Savannah spiser noe helt utrolig. I dag måtte Eldbjørg ta henne bort fra brystet etter 45 minutter uavbrutt spising! La henne på vekta etterpå og det viste seg at hun hadde tatt 115 gram!!! Det var nesten så en kunne se at maten lå nede i halsen, men jammen ville hun ikke ha mer. Utrolig. Tenk hvor flink hun kommer til å bli når det gjelder å spise klubb med dupp! Skal se vi kan ta opp klubb-kampen mot svoger'n :-) Hedda på sin side sov veldig mye i dag og ikke mye nytt å si egentlig. Hun har de samme verdiene som de siste dagene og har det bra.

PS: Enkelte spør om bilder av oss voksne også, og ikke bare av barna. Må nok dessverre skuffe dere der. Legger generelt veldig få bilder av oss ut på åpne nettsider, og i disse tider med mye misbruk av bilder så vil det etterhvert bli begrenset med bilder av barna. Men foreløpig er de for små til å kunne bli misbrukt på noen måte, så da kan vi legge ut bildene. Bilder av oss kan dere nok derimot se langt etter foreløpig.

0 kommentarer:

baby growth
babies