CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 18. august 2008

Dag 266

I dag fikk vi besøk av Tord. Kom ikke akkurat trillende selv da, men sammen med mamman sin, Heidi Marie. Trivelig å få besøk av en fast bloggleser. Og Tord viste seg som en livlig og blid gutt. En riktig sjarmør :-)


Og for første gang så fikk Savannah møte en jevnaldrende som var sterkere enn seg og som faktisk klarte å ta fra HENNE lekene. Normalt er det jo motsatt. Er hun som tar de andres leker siden hun er såpass sterk i klypa, men i dag måtte hun bite i gresset. Selv om han ble født i desember så er han en del større enn jentene våre og har ganske så mye mer hår...


Hedda lå og sov mens hun fikk maten sin mens Savannah og Tord lekte sammen. Men etterhvert kom også hun opp og fikk leke seg litt på matta. Så her er hele gjengen samlet.


Takk for besøket for denne gang Heidi Marie og Tord! Nå har vi mer ansikter bak navnene neste gang vi snakkes på en av bloggene. Trivelig! Og ha en fortsatt fin ferie!

1 kommentarer:

Heidi Marie sa...

Takk vi koste oss begge to. Håper vi får lov å komme på besøk igjen...iløpet av august mens vi er her nå; eller seinere en anna gang vi er oppafor!
Har forresten sendt dere en slide fra dagen. sender alle bildene på mail nå seinere ikveld. H

baby growth
babies