CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 24. mars 2008

4 måneder!

3 x 3 H U R R A ! ! !

Det har i dag gått 4 måneder siden Savannah og Hedda så dagens lys for første gang. At det har gått så lang tid er nesten ikke til å tro. Verden har forandret seg totalt! Kanskje ikke for alle andre, men i alle fall for oss to som foreldre. Og kanskje også for besteforeldrene ;-) Skal i alle fall ikke se bort fra det.


I denne påska har vi fått være sammen med Hedda hver eneste dag, og så å si alle dager har vi fått hentet henne hjem slik at vi kunne være hele familien samlet. Det har vært så flott at vi jo egentlig ikke har lyst til å stoppe med det. Nå kommer nå engang hverdagen og jeg skal tilbake på jobb. Hedda havnet tilbake på sykehuset og vi kommer kanskje inn i den gamle "tralten" etterhvert. Men det skal jammen ikke bli lenge til disse fantastiske dagene blir normen istedet for avviket! For så raskt det lar seg gjør så skal vi være sammen hele familien hele tiden! Tror Hedda ser frem til det også :-)

Savannah ser i alle fall frem til å få en lekekamerat på vanlig basis, og ikke bare sånn i ny og ne...

Men i dag feirer vi 4.månedersdagen! Hver dag er en sjelden gave, en spennende mulighet! Hva vil de neste 4 månedene bringe?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Så fantastisk å se disse to små prinsessene sammen. De er jo to store under. Håper det snart blir sånn at Hedda får være heime i familien sin, der hun hører til.
har vært uten internett i påsken og har lest til øyet ble stort og vått etter at jeg kom heim. Takk for at vi får se bilder og følge med dere. Så har vi igjen fått stanse for det Frelseren gjorde for oss på Golgata. Han lever og vi skal få leve ved ham! turid

Anonym sa...

Gratulerer så mye med 4-månedersdagen, Hedda og Savannah!! Det er kjempekjekt å se bilder av dere og lese om dere på bloggen.
Og gleder meg til å treffe dere igjen!!!
God tante-natta-klem :-)

baby growth
babies