CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 16. mars 2008

Søndagshilsen

Ikke noe spesielt å skrive om i dag. Tankene kretser i hovedsak om morgendagen da vi skal få med Hedda hjem på dagsperm! Og med en så utrolig dag som vi fikk i går så er det heller ikke så rart at hun i dag har vært litt mer trøtt og sliten. Matmengden hennes har økt, men det virker ikke helt som om hun har lyst på så mye mat ;-) Vokser bra allikevel så det kan nok være at matmengden stagnerer i morgen. Ikke noe vits i å gi for mye mat hvis den maten litt etterpå kommer i retur...

Så i dag har de to tuppene fått være i sammen og slappe av. Blir utrolig spennende å se Hedda i "hjemmemiljøet" sammen med Savannah i morgen. Spennende og veldig rart. Men vi gleder oss!!!

Måtte jo selvsagt ta et bilde av de to i sine fine små kjoler. Er vel på kanten å kalle disse kjole egentlig når bleien går langt nedenfor. Ekstreme mini-kjoler i såfall. Men fine er de :-) Hedda lurer svært på hva det er Savannah har i munnen, og Savannah fatter ikke helt at søsteren ikke har en smokk... Litt av livets mange merkelige spørsmål: Hvor er smokka mi???

2 kommentarer:

Heidi Marie sa...

så bra alt går bra med småjentene. fikk første gang se sia deres nå mens vi er på påskeferie hos svigers! Elsker unger over alt på jord, og 30.des07 var vi, min mann og jeg så heldige å få en velskapt liten gutt(som likevel sikkert var en kjempe med sine 2970gr forhold til deres tuller) vi koser oss masse i den nye tilværelsen og det håper jeg dere oxo får gjort... hvertfall etterhvert når begge jentene er kommet hjem!

Anonym sa...

Vi takker meget, meget for den stunda vi fikk i lag, og for alt vi fikk være med på, både på sykehuset og heime hos dere. Det var kjempeartig å se att jentene, og vi vil mer enn gjerne kjøpe boka når den kommer. det skal bli riktig så fint å lese den i samenheng. Vi har jo tatt utskrift av bloggen hele tiden, men det blir jo mye bedre å få det i bokform, så lykke til, både med boka og det videre livet sammen med jentene.
Takknemlig hilsen fra farmor og farfar.

baby growth
babies