CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 8. mars 2008

Dag 105

På rom, alene, som en familie! Må si denne dagen har vært spesiell. Er bare 20 meter bort til det forrige stedet hvor Hedda lå (og hvor hun fortsatt ligger om natta), men det er allikevel noe spesielt å være sammen, kun oss fire! Hedda har vært så rolig i hele dag at hun er nesten ikke til å kjenne igjen. Har våknet til måltidene og sett på oss med store blå øyne. Er helt klart mye mer "tilstede" nå enn for bare noen dager siden. Jeg har selv ikke sett henne på et par dager så jeg merket klart en forskjell. Godt å se Hedda slik. Hun har det samme oksygenbehovet, men det er noe med hele jenta som gjør at hun føles mer voksen og i bedre form. Nå skal det også sies at hun tar 5-15 ml på amming til de fleste måltidene og det er jo bare kjempebra! Er langt igjen før sonden kan fjernes for godt, men den dag kommer nok også.

Nå skal det sies at sonden forsvant i full fart i dag... Ikke helt planlagt akkurat. Den satt nemlig fast i stolen da jeg reiste meg, så ut kom den i stor fart. Stakkar liten! Men hun fikk i alle ny sonde og fikk opp en god del slim, så det gikk bra til slutt. Blir nok en kortere sonde neste gang...

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo!Høres ut som dere har det kjæmpekoselig.Blir nok full fart hjemme på Nossum før dere vet ordet av det. Kos dere og ha ei fin helg! Lilliann.

baby growth
babies