CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 27. mars 2008

Dag 124

I dag har Savannah og jeg styrt huset. Dvs at Eldbjørg har vært hos Hedda på sykehuset. Hentet henne ikke hjem i dag fordi jeg skal bort i kveld. Er dumt for Hedda å reise bort for bare en kort periode på dagen. Da er det bedre at en av oss er på sykehuset. Så får vi se om vi heller kan være hjemme alle sammen i morgen. Nå er i alle fall møteinnkallelse til alle involverte parter i Hedda's arbeidsgruppe sendt ut, så om to uker vet vi nok litt mer om hva som skjer fremover. Er en del koordinering mellom ulike instanser både på sykehuset og i kommunen, men håper virkelig at møtetidspunkt passer for de fleste. Det vil nok uansett bety at Hedda's nåværende situasjon med fast bopel på sykehuset nok blir ganske permanent en god stund til.

Savannah har for det meste sovet i dag. Gjorde ikke akkurat det i natt, så på et tidspunkt av døgnet må vel hun også sove... Er urettferdig å skylde på Savannah for altfor lite søvn siden hun i hovedsak er veldig snill på natta. Men i natt ble det ikke lange søvnen mellom måltidene... Vi får håpe det blir bedre i natt.

Hedda har også hatt en fin dag. Hun er mye mer våken nå enn hun var for et par uker siden, og hun tar smokken mye bedre nå. Det med smokken er egentlig ganske merkelig, for hvis vi tenker tilbake på tiden i Trondheim og de små sine første leveuker, så var det Hedda som var raceren på smokk. Savannah var mer tilbakeholden. Men det har snudd helt om. Det kan ha en sammenheng med at Hedda fikk en god del sukkervann (som beroligende) i munnen i forbindelse med diverse prøvetaking og undersøkelser, og da ble smokken ofte brukt rett etterpå for å henne til å "suge" til seg sukkervannet. Usikkert og dette er bare en teori som vi foreldre har, men ser ikke bort fra at noe av årsaken til Heddas reduserte interesse for smokk har sin bakgrunn i det faktum at hun forbinder smokk med negative opplevelser. Derfor er det nå så gledelig at hun tar smokken igjen. Den er jo virkelig med å trøster når en har det litt tungt, og hvis en må skrike litt for ett eller annet :-) Så vi håper Hedda blir like rå på smokk som Savannah har blitt!

Kvelden nærmer seg og mamma'n har kommet hjem fra sykehuset. Jeg drar snart bort en tur så nå får Savannah og mamma'n litt kvalitetstid sammen. Vesentlig det at en får være sammen med barna på egen hånd enkelte ganger, og ikke bare sammen som foreldre alltid. Så får vi håpe at det gryende forkjølelses-lignende-ett-eller-annet ikke blomstrer ut mer for oss voksne. Har ikke tid eller anledning til å bli dårlig nå! Nei, nå har vi fokus på å holde oss friske! For Hedda og Savannah's skyld!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Vil bare ønske dere ei god hælg. Godt å høre at dere har det bra alle sammen. Moro å se så mange fine bilder. Er innom her og titter hver dag. Klæm Lilliann.

baby growth
babies