CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 2. mars 2008

Dag 99

Hedda viser fremgang! Ja vi må tørre å tro det nå når vi ser hvordan hennes behov for CPAP blir mindre og mindre, og når hennes oksygenbehov reduseres. De siste døgnene har hun bare ligget 3-4 timer på CPAP og det har gått bra. Nå har hun bare en flow på 0,5 på trakta si, og det er en stor forbedring! Hun er ikke så veldig glad i å ha noe som helst i nesen sin og det kan vi jo forstå. Den stakkars nesen har opplevd nok den, noe alle bilder tydelig viser. Langvarig respirator- og CPAP-behandling setter sine spor. En skikkelig "oppstoppernese" har det blitt, men de sier at det nok skal normalisere seg litt etter hvert. Godt var det nok uansett å få en liten pause fra alt, både O2-brille, CPAP og sonde. En helt "ren" Hedda er det ikke så ofte vi ser:


Helga nærmer seg slutten og vi ser spent frem mot enda ei ny uke. Ordningen med å ha Savannah hjemme har så langt fungert godt. Hun er jo eksemplarisk og skaper ikke akkurat noen problemer for foreldrene. I går spiste hun kl 21, sovnet og måtte ha mat igjen kl 02, før hun sovnet igjen og våknet til nytt måltid kl 07. Kan det bli bedre? Nei, helt perfekt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fantastisk :D Kanskje blir det ikke så alt for lenge til Hedda får komme hjem også:) Noen hærlig jenter dere har fått!!!!!!!!!

Klem

Anonym sa...

Hei igjen!
Så flott at det går så fint med Hedda. Godt å se henne uten noe i nesen. Det gjorde seg med et bad. Godt at hun endelig fikk oppleve det. Skal se hun får reise hjem snart. Mye å takke for! Turid

Anonym sa...

Så glad jeg blir av å se de fine bildene! Store, åpne øyne og gode runde kinn! To små under! Så godt at dere deler gleden med oss andre!
Tar en titt på bloggen hver kveld, og når det ikke er noe nytt er det bare å se seg mett på bildene av de to herlige jentene!
gud velsigne dere alle!
Ragnhild Kimo.

baby growth
babies