CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 17. mars 2008

Heddas første dagsperm! - Dag 114

Det var en utrolig merkelig følelse når vi i dag bar inn 2 bilstoler med innhold! Selve hentingen fra sykehuset gikk veldig greit. Var jo litt spent på å gå ned fra avdelinga med 2 små, samt oksygenkolbe og pulsometer, men det gikk veldig bra. Fikk hjelp av en av sykepleierne denne gangen, men ser ikke noe mørkt på å gjøre det selv heller. Fikk de i alle fall greit på plass i bilen. Var også greit å komme seg inn hjemme, og etter litt avkledning så havnet begge i hver sin bag på vogna.


Dagen har gått så fort at det er helt merkelig. Kanskje kan det ha noe med at et par av oss tok oss en liten lur...


Var rart å kunne holde begge to, og virkelig føle at en hadde blitt tvillingpappa! Og jammen sovnet begge to ganske så raskt. Eldbjørg fikk også en lekestund med de to, og her på lekematta lå de lenge å så på hverandre.


Så hvordan trivdes det yngste familiemedlemmet hjemme i sitt nye hus? Tror vi kan si det slik at hun har hatt det topp! Det har vist seg både på puls og oksygenopptak, men ikke minst på hvor rolig og tilfreds hun har vært. Hedda har ikke ammet så mye i dag, men hun har vært litt våken og snakket med oss. Lurer på hva de egentlig tenker når vi sitter der og pludrer med de. Tankene går til filmen "Se han snakker"... Men det ser i alle fall ut til at Hedda trives med det uansett :-)


Må heller ikke glemme Savannah. Hun har jo nå vært vant til å ha vår fulle oppmerksomhet når vi har vært hjemme, men måtte i dag dele veldig på den. Men det gikk utrolig greit. Gi henne et lekestativ og en kontrastfylt leke så er hun fornøyd :-)


Dagen nærmer seg nå slutten og i skrivende stund sitter jeg med Hedda på fanget. Det er rett før vi skal pakke snippveska og dra tilbake til sykehuset, og det føles veldig rart og feil samtidig som vi skjønner at det er riktig. Det har vært så godt å ha Hedda hjemme at det nå blir et savn å levere henne fra seg i kveld. Men for at vi i det hele tatt skal få noe søvn så må det bare bli sånn. Det kjennes så riktig at Hedda skal være sammen med oss hele tiden, men foreløpig kan det ikke bli sånn. Skal jammen si at vi gleder oss til den dagen kommer! Men dagens erfaring har i alle fall gitt mersmak, så nå planlegger vi å hente henne hjem igjen så raskt som mulig. Sannsynligvis på onsdag. Er moro å være en hel familie! Så takk for din tilstedeværelse sammen med oss i dag Hedda. Vi gleder oss til å være sammen med deg igjen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så hærlig at dere har hatt begge to hjemme! Dere har vært gjennom mye alle 4, så jeg unner dere SÅ at dere alle kan få vvære samlet i heimen! Håper ikke det blir lenge til det blir permanent. Så hærlig å se bilder også! Skikkelig koselige bilder. takk for at dere legger ut på blogg som dere gjør, har vært fantastisk å få lov å følge dere!! Klem

Heidi Marie sa...

Så og hørtes ut som dere fikk en koselig dag sammen... Ønsker dere alt godt alle sammen!

Heidi Marie sa...

åh.. bare koselig. kjøpte solbrillene på apoteket, tror d var på apotek1. var 50% på alle solbriller(hvertfall før påska, vet ikke åssen det er nå...) Tords fikk jeg på 75% fordi akkurat det merke skulle gå ut på det apoteket jeg var. http://www.ducks.no/babybanz.html

kjøpte de egentlig til sommeren, skal til Casas Heddy(drevet av røde kors) på Lanzarote,kjøpte de i slutten av feb. pga tilbudet.

Ha en fortsatt fin dag og påske! Gi jentene en påskeklem fra meg og Tord

baby growth
babies