CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 7. mars 2008

Hedda på eget rom - Dag 104

Hedda har tydelig blitt eldre. Hun reagerer nå mer og mer på det som skjer rundt seg. På godt og vondt. For hun blir da raskt forstyrret av bråk rundt seg. Når vi da i tillegg legger til at det er overfullt på kuvøsen så sier det seg selv at det blir en del støy i løpet av dagen. Flere sykepleiere har bemerket at de synes Hedda blir urolig av bråket rundt seg, så derfor ble hun i dag flyttet ut av kuvøserommet og inn på eget rom ute i barneavdelingen. Eldbjørg fikk være sammen med henne under flyttingen i dag, og det å få være sammen på et eget rom var visst utrolig godt. Nå er det i utgangspunktet en sykepleier som har ansvaret for henne, men vi får være alene og ordne det nødvendige med henne når vi er der.

Dette er en start og en mellomløsning før vi evt får ta henne med oss hjem. Greit å venne seg til å håndtere henne alene før hun kommer hjem. Hun har nå vært stabil og fin på O2-brille i lang tid og er mye mindre sliten enn hun var for bare en uke siden. Er derfor veldig spent på utviklingen videre når vi nå har henne på eget rom. Kanskje vil hun bli raskere bedre? Det gjenstår å se.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Så godt at Hedda har fått komme på eget rom. Det er ikke greit for noen å få sove i et rom det er bråk. Hun er en normal liten dame. godt med en øvelse før hun flytter heim!! Håper det ikke blir lenge til. Turid.

baby growth
babies