CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 23. mars 2008

Dag 120

Hedda in action! Rett før hun skulle bades i kveld. For en fin dag ble i kveld kronet med bading av Hedda. Savannah var ikke lite misunnelig, men det får så være. Det blir hennes tur litt senere.


Påskemorgen. Sammen med to skjønne små! I dag har vi også koset oss. I alle fall litt utpå dagen. For i morges våknet Savannah litt vel tidlig. Og når en som liten våkner og IKKE VIL sove, så har en da to alternativer: Står opp eller at én av oss står opp... Vi valgte det siste, og sammen med Savannah fikk jeg i morges jobbet en god del med bokversjonen av denne bloggen. Det var faktisk veldig fint og utallige minner som strømmet på ettersom jeg jobbet meg igjennom alle innleggene. 148 innlegg og uttallige kommentarer tar sin tid å fordøye og bearbeide til bokform, men det er en hyggelig oppgave. Var allikevel veldig spesielt å lese over innleggene fra de dagene hvor Hedda var på sitt dårligste. Og ikke minst lese alle kommentarene fra den tiden. Utrolig hvor mange som fulgte oss og backet oss opp i disse dagene. Kan ikke sette ord på hvor glad vi er for den støtten. Når vi i disse dager ser at besøkstallet på bloggen reduseres så er det ikke unaturlig eller uventet. Ting går nå såpass bra for både Savannah og Hedda at de store nye hendelsene hver dag ikke lenger inntreffer. Hedda kommer til å bruke oksygen lenge og kanskje også sonde en god stund. Vi satser bare på at behovet for ekstra O2 reduseres etterhvert, men det vil ta tid. Så mest sannsynlig vil denne daglige oppdateringen av bloggen avsluttes når Hedda utskrives og vi får henne med oss hjem. Men det skjer ikke i en håndvending. Er spent på hva som skjer på den fronten nå etter påske. Så det vil nok komme en del innlegg her på bloggen i fremtiden også. I alle fall en stund til enda.

Nå er natta over oss, og Savannah våkner til sitt siste måltid i kveld. Det har vel vi andre inntatt for en god stund siden, så vi andre skal legge oss. God natt!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelig bilde av Hedda! Ha en fortsatt god påske:)

baby growth
babies