CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 20. mars 2008

99 balloons

I denne tiden som har vært med turer frem og tilbake til sykehuset, utfordringer for Hedda, og snakk om hjemreise, så har det blitt litt surfing på Internet etter tilsvarende opplevelser for andre foreldre. Det var i en slik søkerunde Eldbjørg kom over denne videoen. Den er utrolig sterk og forteller en historie om et par og deres sønn som måtte møte denne verden på en annerledes måte enn vår. Det gjør oss ydmyke ovenfor det vi strever med til daglig. Vi er så utrolig heldige som har fått to så friske jenter! Og hvor prognosene er så gode! Vi kan bare ane litt av hva dette paret har vært igjennom, men deres måte å angripe problemstillingen på er helt fantastisk. Her har vi alle mye å lære!

Denne videoen er på engelsk og er dessverre ikke tekstet, så er du ikke stødig i det språket så vil nok ikke denne videoen gi deg så mye. Dessuten bør du ha bredbånd for å se denne, ellers blir det mye hakking og det går nok for tregt. Men til dere som kan se denne: Se og vær glad for hver en dag man får! Ikke klag over bagateller!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm... ja det var sterke saker.

Men en annen ting, som kanskje dere har tenkt på for leeenge siden, er jo at det er fint med filmklipp også. Det er mye "liv" i en film, som ikke kommer fram på samme måte gjennom bilder.

(også har jo jeg et klipp fra sykehuset da.. he he ;-)

baby growth
babies