CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 1. mars 2008

Dag 98

For første gang siden hun ble født fikk Hedda i dag bade! Tidligere har det vært uaktuelt pga overvåkingsutstyr som vi ikke kunne ha tatt av. CPAP'en har også forverret dette litt, men nå benyttet vi en CPAP pause og fulgte nøye etter med oksygen-trakta. Og jammen så det ut som den lille damen likte å bade! Skulle vel egentlig bare mangle med 3 måneder gammel svette på kroppen... :-) Neida, hun har jo blitt vasket ellers også. Etter en litt usikker start på badet sitt, så ble hun til slutt ganske komfortabel i TummyTub'en sin.


Savannah på sin side slapper virkelig av mellom måltidene :-)


Så ofte som mulig så legges de to damene i samme seng. Og normalt går dette veldig bra. Men i dag virker det som om Hedda fikk nok. Med bastant tak i øret og et vræl så holder hun på å presse en skremt Savannah ut av senga si :-) Det var vel egentlig ikke så dramatisk, men det ble et tøft bilde i alle fall!


Dette har vært en fin dag. Hedda har tydelig blitt bedre, og takler sine pauser fra CPAP'en mye bedre. Selv om vi som foreldre er litt nervøse for lange pauser, så ser vi også at hun nå håndterer dette bedre. I tillegg gir hun særdeles klare signaler på når hun IKKE vil ha CPAP lenger, samt er ganske tydelig når hun blir sliten og trenger litt ekstra hjelp. Så lenge sykepleiere og vi klarer å lese hennes signaler så tror vi ikke dette blir noe problem.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Er ikke søskenkjærligheten vakker? Hehe... Savannah så rimelig sjokka ut over sin søsters utbrudd. Men det bli vel en naturlig del av livet etter hvert.

baby growth
babies