CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 15. mars 2008

Dag 112

Denne dagen har stått i Heddas tegn. Og forøvrig i onkel Olavs tegn siden han feiret bursdag i dag. Gratulerer onkel!! Men for Hedda sin del så har denne dagen vært svært positiv. Det startet egentlig i natt, da hun tok hele 22ml melk på sprøyte m/smokk! Og ikke nok med det, for senere på natta hadde hun tatt 15 ml på flaske. Skal si vi ble stolte av lilledamen!

Fikk så hentet ut mye av utstyret vi trenger for en dagsperm i påska, så nå er det altså klart: På mandag blir hun med oss hjem! Henter henne på morgenen og kjører tilbake til sykehuset med henne om kvelden. Skal bli veldig rart, men nå føles det også godt å skulle få henne med seg hjem en tur. Greit å vite at utstyret nå er på plass her hjemme. Er som sagt bare midlertidig, for det permanente kommer nok ikke før over påske.


Så sa Hedda klart og tydelig i fra at hun ville ha et bad. Savannah hadde nok sladret om at hun fikk et bad i går, så dermed måtte også Hedda få det. Og skal si det var ei som ble "go'demt" og vel tilpass! Var nesten så hun sovnet i sin TummyTub. Har en utrolig fin og beroligene effekt dette på begge jentene. Og når hun da etterpå ble sugd litt for slim så var hun klar til å innta kveldens måltid. Og da kom dagens absolutte høydepunkt! For damen ammet og ammet og ammet... Hele 25ml!!! Det er ny personlig rekord og et stort kryss i taket! Ikke bare at hun tok så mye, men hun tok det så fint! Med rolige og gode drag holdt hun på i 20 minutter før hun ga seg og ville ha resten av måltidet på sonde. Nei dette var toppers!!

Lørdagsfreden senker seg nå her hjemme og vi ser frem til en søndag igjen. Vil da på det varmeste gratulere våre venner i Tromsø som skal ha dåp i morgen. Gratulerer med dagen David!! Vår fremtidige svigersønn ønskes alt godt ;-) Håper dere får en fin dag alle sammen i morgen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå gode nyheter!! Må nesten være litt uvirkelig at Heddda nå endelig skal få komme heim en tur.. Masse lykke til alle 4!! Synes dere er tøffe som ordner opp med alt utstyret som trengs!
Jeg gleder meg allerede til bloggen mandagskveld :-)
God natt og god påskehelg fra Irene

Anonym sa...

Hei, hei
Takk for gratulasjoner på dagen!
Har fulgt med dere alle disse 112
dagene - og en god del i forkant.
Av erfaring kan jeg si at det å bli pappa er fantastisk.Nyt det!
Men for meg handler det nå for tiden om å bli bestefar, og jammen
er det også helt fantastisk!
Ønsker dere alle fire alt godt i framtiden! Gud velsigne dere alle!
Beste hilsen Olav. Inger hilser.

baby growth
babies