CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 17. mai 2008

17. mai!!


GRATULERER
MED DAGEN
ALLE SAMMEN!!

Dagen ble feiret sammen med mormor og ett søskenbarn, og når vi nå snart skal legge oss så er det med magen full av kaker og snavvel av dimensjoner. Noen som snakket om sukkerkick? Har avsluttet med en mengde chips sånn at magen også har noe salt å jobbe med... Bra det ikke er sånn hver dag ja!

Men nasjonaldagen har vært strålende her på Levanger! Forventet egentlig ikke at den skulle være så mye annerledes enn 16.mai eller 16.mars for den saks skyld, men det ble den faktisk. Barnetog og borgertog i sentrum ble droppet til fordel for vårt eget lokale tog opp fra huset og en liten tur bortover veien. Med vogna pyntet opp med flagg og sløyfer, gikk vi, mormor og søskenbarnet i vårt eget lille tog. Var stas det også! Fikk til og med snakket litt med en rev som satt ved veien, og det tviler jeg på at vi ville truffet på i et vanlig 17.mai tog.

Vel hjemme satte søthungeren inn for fullt og bløtkake, marengskake, sjokolademoussé og wienerbrød gikk ned på høykant! Etter å ha spist oss halvt fordervet var det tid for fotosession igjen. Og Savannah hadde virkelig forstått (!) det med flagg og flaggvifting, mens Hedda var lei hele dette oppstyret og ville egentlig bare slappe av istedet...

Det ble en annerledes 17.mai feiring siden vi ikke fikk være nede i gatene og se togene, men det blir nok en annen gang. I år var dette rett måte å feire nasjonaldagen på. Tror nok ikke jentene kommer til å huske sin første 17.mai, men vi har i alle fall dokumentert det med både bilder og video!

Ønsker alle en god feiring videre ut i de sene nattetimer. Og til alle dere russ: Snart er denne feiringen over og den harde eksamenstiden venter. Lykke til! :-) :-) Jammen glad jeg er ferdig! ;-)

0 kommentarer:

baby growth
babies