CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 24. mai 2008

Den store 1/2 års dagen!!

Ja, da kommer kveldens oppdatering med bilder av den store dagen! For det er ikke alle forundt å få feire sin 6 måneders dag! Og så store som jentene nå har blitt!! Begynner vel å gå opp for oss at babystadiet nå start er tilbakelagt. Utrolig å se Savannah sitte å lese dagens avis...


Det siste halve året har bydd på mange opp- og nedturer, men det kjenner jo alle våre faste lesere av bloggen til. Så i dag er heller dagen for å fokusere på hvor bra vi har det i dag! Og kan det bli bedre når en får slike blikk tilbake? Livet er hærli!!


Så var tiden her for den store fotoseansen! Det så en stund ut til å gå veldig bra, helt til Savannah ble svææært interessert i Heddas sonde... Men ser ut til at Hedda SKAL se på mamma'n til enhver kost!


Til alles informasjon så gikk dette helt bra. Ingen skade skjedd. Og etterpå var de to perlevenner igjen.


Så var fotoseansen over og livet vender tilbake til normalen. Det vil si. Ikke helt normalt, for kake, DET må det være. Kake, is, kaffe og besøk, ja det hører med. Så 3x.... sorry... 6x HIPP HURRA!!!! :-) :-)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, jenter!!! Nydelige bilder fra en stor dag. Storesøster ser rett nok betenkelig mye ut som en skikkelig gentlemansforbryter - det er jammen ikke store forskjellen i ansiktsuttrykket før og etter. Men pokerfjes kan være en særdeles god egenskap å ha i visse situasjoner, som for eksempel når pappa spør hvem det var som begynte. "Hæ? Skriker lillesøster? Nei, det skjønner jeg ingenting av..."

Til lykke med dagen og alle dagene som kommer, måtte de fortsatt bringe velsignelse!

baby growth
babies