CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 20. mai 2008

3 måneder! Korrigert alder

Enda en merkedag er her. For på papiret så er Hedda og Savannah nå 3 måneder gamle - korrigert alder! Hurra!! Fysioterapeut var her for noen dager siden og foretok noen motoriske målinger av begge jentene for å se om de rent utviklingsmessig lå bak/foran sin korrigerte alder. Var spent på å få resultatet av hennes tester for vi er jo klar over at siden jentene ble født såpass mye for tidlig så er det ofte at en må korrigere noen dager/uker ekstra. Men Savannah passerte testene med glans og vi kan trygt si at hun i dag er 3 måneder korrigert. Hedda hadde ikke alle sine motoriske egentskaper på plass enda så hun ligger litt etter Savannah der, men ikke så mange dagene bak hun heller. Så vi er kjempefornøyde! Og fortsetter å trene aktivt med begge to hver dag.

I dag var vi ellers på Helsestasjonen på besøk til Helsesøster. Begge jentene skulle nemlig få vaksine. Dette var Heddas første vaksine, mens Savannah nå er mer garvet og skulle inn til sin andre (5. mnd vaksinen). Ikke noe særlig å få en intramuskulær sprøyte i hver fot, men det må jo til, og etter en del tårer så var det hele overstått. Og nå er det nesten 2 måneder til neste gang!

Har økt på maten til Hedda litt i går og i dag. Får nå 100ml pr måltid (6 ganger i døgnet) og det ser ut til å gå bra faktisk! Har også økt farten litt, så nå får hun maten med en fart på 90ml i timen. Spent på om dette går bra fremover også, eller om det vil resultere i mer gulping. Må bare gi det et par dager for å se. Nå kan den lave vektøkningen hennes også være pga tunge bleier med avføring den dagen, men i såfall vil det jo jevne seg ut over tid. Vi er derfor spente på neste veiing.

0 kommentarer:

baby growth
babies